Във форма за скандал

Най-богатата дама в шоубизнеса и една от най-влиятелните жени в света изобщо, 69-годишната Опра Уинфри шокира с огромна промяна. Легендарната медийна знаменитост се появи на премиерата на филма “Пурпурен цвят” в Лос Анджелис неузнаваема - отслабнала с близо 40 килограма. Вместо възхищение обаче тя си навлече гнева на феновете ѝ, които я обвиниха, че се е вталила с помощта на лекарства за диабетици - все по-популярна практика сред известните.

Опра Уинфри твърди, че е променила “всичко”, за да постигне целите си, свързани със здравето и физическата форма. На въпроса какъв е бил ключът към драстичното ѝ отслабване, тя разкри, че е трябвало да направи промяна във всички аспекти на живота си.

Въпреки че я заляха с обвинения в социалните мрежи и медиите, в интервю за Entertainment Tonight 69-годишната Опра опроверга слуховете, че е отслабнала благодарение на Ozempic - популярно сред знаменитостите лекарство за лечение на диабет. “Не само едно нещо ми помогна да отслабна, а комплекс от мерки. Трябваше да променя много неща в начина си на живот. И възнамерявам да продължа да го правя. Днес, например, бях на бягащата пътека”, разказа тя. Въпреки това мнозина продължават да са скептични към твърденията на звездата, че е отслабнала по естествен път.

Преобразяването на телевизионната водеща се обсъжда активно в социалните мрежи, като всички се чудят как е успяла да се промени толкова бързо. “Това е факт: Опра отслабна драстично! Нима, следвайки други звезди, се е закачила за инжекциите за диабетици? Трудно е да не заподозреш тези, които цял живот са били пълни, а за кратко са се вталили”, отбелязва Телеграм каналът Only nobody.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино