Възможни са промени в интервюто на Меган и принц Хари с Опра Уинфри

Снощи двойката се появи в 20-секундно видео

Снощи 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишният принц Хари се свързаха за първи път с феновете си след съобщението за скорошното раждане на второто им дете, както и окончателното им лишаване от кралски привилегии . Двойката се появи в 20-секунден тийзър за техния аудио подкаст Archewell Audio, пуснат в интернет услугата Spotify.

В кратко видео Меган, облечена в рокля на Оскар де ла Рента, и Хари разказват защо са решили да създадат подкаст и описват предимствата му.

"Създадохме Archewell Audio, за да сме сигурни, че можем да помогнем да се чуят всички гласове и да научим историите на хората" - каза във видеото Меган. 

"Най-важното е  да създадем общност, в която можем да споделяме мислите си, както и да насърчаваме другите да споделят своите слабости в напълно безопасно пространство", допълни Хари.

В средата на декември миналата година, херцог и херцогиня на Съсекс обявиха многогодишно си партньорство с Spotify. Оттогава Меган и Хари пуснаха първия си подкаст с Елтън Джон, Джеймс Кордън и други звездни гости.

Интересното е, че новия кратък видеоклип с участието на Меган и Хари се появи в мрежата само няколко часа след като стана известно за възможни промени в голямото интервю на Опра Уинфри  с двойката. Факт е, че разговорът е записан още преди двойката официално да потвърди, че повече няма да се връща към своите кралски задължения. След това кралица Елизабет II лиши внука си и съпругата му от всички кралски привилегии - говорим за почетни военни назначения и статут на покровители на редица организации.

"Когато принц Хари и Меган разговаряха с Опра, те още не предполагаха, че ще бъдат лишени от правото си да бъдат покровители. Те очевидно не очакваха това и говореха така, сякаш трябваше да продължат да играят ролите си", каза  вътрешен човек в интервю за "Mirror," обяснявайки причините за евентуалното повторно записване на интервюто на съпрузите.

Шоуто на Опра с участието на Меган и Хари се излъчи на 7 март. Само няколко часа по-рано кралица Елизабет II ще изнесе и ежегодното си телевизионно обръщение в чест на Деня на Общността. Прави впечатление, че този път апелът на кралицата по някаква причина ще бъде публикуван ден преди началото на честването на Деня на Общността. Така речта на Елизабет II ще се появи в мрежата няколко часа преди първото голямо интервю с Меган и Хари след оставка от кралските задължения.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес