Възрастна жена даде 100 хиляди лева за “залавяне” на телефонни измамници

Снимка: Архив

76-годишна жена даде над 100 хиляди лева на телефонни измамници в София. Случаят, станал преди седмица, се разследва от полицията, информира БНР.

Възрастната жена, която е собственик на няколко имота в столицата твърди, че е давала няколко пъти пари на телефонните измамници. Синовете на жената не работят в България и тя живее сама. Обажданията на измамниците към нея са продължили повече от седмица, като общата сума, дадена през този период, е около сто хиляди лева, твърди измамената в показанията си пред полицията. Част от парите вероятно тя е държава у дома си, а друга е изтеглила от банка.

Случаят се разследва от второ РПУ и СДВР. Към момента полицията уточнява подробностите по случая като вероятната схема, по която е мамена жертвата, е съдействие на МВР за залавяне именно на телефонни измамници. Тепърва ще се проверяват и банкови транзакции за теглене на пари от 76 годишната жена. За случая е уведомена и прокуратурата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. евала на робин худовците! дълго е продължило лечението на сенилната деменция, но е дало резултат… надявам се децата и да разберат, че си е заслужавало парите.

    1. Браво коменте. Само един живковист и червен трол може да се радва на чуждото нещастие толкова. Интересно не си писал, че жената е евроатлантическа подлога или от сорта, иначе продължаваш със грамотните коментари виждам (явно е било така и през комунизма). Жалка злоба и низки страсти.

  2. Е няма пенсионер, които не е хвърлил няколко хилядарки ,когато са му позвънили„.Много са зле горките„

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.