Възрастна жена падна от автобус, той премаза крака ѝ

Мотоциклетист е ранен при сблъсък с кола

78-годишна жена от Велико Търново е пострадала при пътен инцидент. Произшествието е станало в петък около 17,00 ч. В злополучния ден потърпевшата е пътувала в автобус на градския транспорт.

На спирка на бул. «България» тя тръгнала да слиза, но паднала на земята и при потегляне, автобусът е преминал през крака й. Тя е откарана и настанена за лечение във великотърновската болница с фрактури на крака. Водачът е изпробван за употреба на алкохол, пробата е отрицателна. По случая е започнато досъдебно производство.

Мотоциклетист е пострадал при катастрофа в с. Габровци. Произшествието е станало на 7 юли около 17,30 ч. По първоначална информация са се ударили лек автомобил, управляван от 46-годишен от с. Присово и мотоциклет с 45-годишен водач от Дебелец. При сблъсъка е ранен мотоциклетистът.

Той е откаран в Спешна помощ – Велико Търново с фрактури на предмишница и ребра и след преглед е освободен за домашно лечение. Причините за произшествието са в процес  на изясняване. Пробите за употреба на алкохол на водачите са отрицателни. По случая се води следствено дело.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони