Възходът на "Левски" продължава, "сините" минаха и през "Етър"

"Левски" остава лидер и след 6-ия кръг в Първа лига. "Сините" надвиха трудно с 2:1 "Етър" във Велико Търново и остават недостижими на върха, въпреки че конкурентите ЦСКА и "Лудогорец" са с мач по-малко. Успехът бе четвърти подред за Славиша Стоянович, новият треньор на столичния гранд.

Точни на стадион "Ивайло" бяха превърналите се в обичайни заподозряни през новия сезон - Жерсон Кабрал и Станислав Костов. Двамата дадоха солидна преднина на гостите още през първата част след груби грешки в отбирата на "болярите".

След почивката обаче "Етър" показа коренно различна игра и дори може да съжалява, че не измъкна точка у дома. Флорент Боджадж вкара за 1:2, но въпреки осезаемото превъзходство в заключителната чертвърт, "Левски" удържа преднината си.

В игра след продължително лекуване на контузия се появи Паулиньо, офанзивният полузащитник на "сините". Същото важи и за Антони Белмонт, започнал като титуляр.

„Не, не съм и мислил за такъв старт - призна след успеха Стоянович. - Мисля стъпка по стъпка и мач за мач. Сега ще анализираме това, което направихме. Очевидно имаме проблем с физическата подготовка."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ