Вълшебен бутон в Opel

При натискане на един бутон със син знак OnStar до вътрешното огледало чувате любезен глас: "Какво мога да направя за вас?" В случая говори не компютър, а истински човек от плът и кръв с майчин български език в кол център в английския град Лутън. Новата услуга за персонална комуникация OnStar осигурява на водачите на Opel контакт със специално обучени експерти, които ще ви окажат всякакво съдействие на 19 езика по всяко време.

Функциите и ползите на системата OnStar са необятни. Можете да поискате от служителя на линията да ви въведе директно в навигацията адреса на най-близкия ресторант, хотел или бензиностанция. При пътен инцидент автоматично получавате обаждане, за да поискате евентуална помощ при пострадали, но така или иначе в кол центъра разполагат с точното ви местоположение и веднага изпращат спасителни екипи. В такива случаи OnStar може да спаси живот. Чрез системата е възможно да подадете сигнал и за друга катастрофа или да проследите и да намерите колата си, ако бъде открадната, а също и да блокирате запалването. Чрез апликация на смартфон или мобилно устройство можете дистанционно да отключвате и заключвате вратите, да задействате светлините и клаксона, да следите налягането в гумите, горивото в резервоара, сервизните интервали.

Вече всеки втори доставен нов автомобил Opel e оборудван със системата OnStar. Услугите са безплатни през първите 12 месеца, след което се заплаща годишен абонамент (199,95 лева в България). В зависимост от държавата на ползване на автомобила OnStar предлага и WiFi точка за достъп до високоскоростен интернет и свързване на 7 устройства.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили