Вълшебни мантри подлудиха българки

Древни тибетски послания на санскрит са най-ефективният метод за отслабване

Българки масово топят килограми с тибетска мантра за отслабване. Магическото послание на санскрит се изрича по 108 пъти на ден и прави чудеса, твърдят експерти по източни практики пред „Зодиак“.

Опиталите казват, че йо-йо ефект при тях няма и не се лишават от нищо, което им се яде, стига да изричат думите "САН СИА ЧИИ НАХ ПАЙ ТУН ДОУ" всеки ден. Това гарантира поне по няколко трайно свалени килограма на месец.

„Нашето тяло е физическо отражение на това, което е случва в нас като емоции, състояния, мисли. В годините неотработени от нас страхове остават на физическо ниво под формата на блокажи. Тези енергийни блокажи може да се проявят като болест, може и като повишени килограми“, разясни пред „Зодиак“ Десислава Иванова, водещ на медитации, практики и курсове, посветени на връзката със себе си и висшето.

По думите й мантрите са на свещения език санскрит и при тях много важно е повторението. „108 пъти на ден е броят на повтаряне на всяка мантра. Не можете да я кажете веднъж и да смятате, че има ефект. 108 е свещено число, което ни свързва с безкрайността. Смята се, че повтаряно толкова  пъти едно нещо, то отеква в цялата ни физика на всички нива“, посочи Иванова.

Оказва се, че дори когато не знаем какво означава самата мантра, защото няма точен превод, тя действа. Санскритът ни свързва с висшата сила и така започваме да освобождаваме блокажите и да се възстановяваме от тях, казват експертите.  Има хора, които се излекуват, и такива, които пък отслабват, докато изричат мантрите.

„Най-важното е съвременният човек да разбере, че е интегрален. Тялото не е отделно звено. Всяка една част от нас комуникира с другите части. Ако болките се повтарят на едно и също място, от едната страна на тялото например, това са сигнали, че не се работи ефективно с даден вид енергия, с божественото. Когато изчистим енергията и захраним тялото отново със светлина, на него му се дава възможност да се върне към първоначалното си място. Нашите тела по презумпция са здрави и красиви. Няма нужда човек да прави нещо, за да бъде здрав, просто трябва да бъде хармоничен“, издава тайната на щастието Десислава Иванова.

 

За да има ефект

Не трябва да мразим

Десетките случаи на жени, които решават да хормонизират тялото и душата си, показват, че желанието за физическа дейност идва, когато станем щастливи. Тогава тренирането, разхождането и пр. натоварвания не ни тежат, а напротив - идват ни отвътре.

В същото време, ако мразим това, което правим на физическо ниво, например отиваме със съпротива във фитнеса, всъщност то няма да има резултати или поне те няма да бъдат дългосрочни.

Ако притискаме тялото си, тоест подлагаме се на много крайна диета, то минава в процес на оцеляване. Обикновено тогава се получава йо-йо ефектът, защото нещата се връщат неколкократно, допълва Десислава Иванова.

Мантрите не са единствената практика по пътя за отслабването. Ако се съчетава обаче, процесът е много по-лесен, разкрива тя.

 

Основни правила

Вибрациите настройват организма

Има малко, но основни правила за произнасяна на мантрата за отслабване. Освен точния брой от 108 повторения на един път всеки ден съгласните в думите трябва да се произнасят отчетливо, а гласните се удължават.

Ако сричката или краят на мантрата завършват с М или Н, те удължават като носен звук, разясняват още практикуващите духовни практики.

Според прагматиците пък има вариант да запишете мантрата за отслабване и на телефона си, което обаче няма доказан ефект.

Едно е сигурно - това не са просто думи. Техните вибрации настройват организма да подобри обмяната на веществата.

Според някои мантрата трябва да се чете над вода, но според експертите важно е  просто повторението на думите. „Сложете дланите заедно пред гърдите и четете мантрата със затворени очи”, съветват още жените с опит в отслабването с вълшебните думи.

 

След препоръка на рускиня

Хайлайфът в транс

Тибетска мантра за отслабване е хит сред родния хайлайф, защото действа с минимум усилия. Практиката е била препоръчана от руската журналистка Лидия Маросева, която благодарение на нея свалила 15 килограма за 6,5 месеца, и то без диети. Мантрата Лидия пък получила от своя сънародничка, с която се запознали в Турция.

И ако според някои е достатъчно думите „САН СИА ЧИИ НАХ ПАЙ ТУН ДОУ“ да се повтарят от 3 до 12 пъти, посветените в духовните учения разясняват, че това категорично не е достатъчно и няма да има ефект. Така че виповете трябвало да се постараят повече и да отдадат на практиката.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл