В Англия уплашени за боя с Поветкин

Еди Хърн, мениджър на Антъни Джошуа, изрази притеснение за политическа подкрепа към руския боксьор Александър Поветкин в съботния мач.

Двамата ще се срещнат на стадион „Уембли“, а залогът са шампионските пояси в тежка категория на британеца.

„Той има не само своя отбор, но и страната си – обяви промоутърът . - Смея да кажа, че правителството стои зад него. Всички са въвлечени, това е като мисия за тях - да победят Великобритания и руснак да стане световен шампион в тежката категория. Той и екипът му знаят колко това за тях и за цялата нация. Това не е само лична битка, нещо много по-голямо е!“

„Президентът (б.р. Владимир Путин) още не е присъствал на мач на Поветкин, но той определено е голям фен на спорта – заяви дипломатично Владимир Корнилов, мениджър на руския боксьор. - Фен е и на Александър и помага с много неща.“

Само преди дни щабът на Джошуа призна, че трудно се справя с продажбата на билетите. А повечето фенове на британеца се интересуват за следващия му бой с Дионтей Уайлдър (САЩ).

“Все пак Антъни не обръща внимание на всичко, това което се случва около него – продължи мениджърът. - Изцяло е концентриран върху тренировките. Ще бъде наистина страхотна битка. ”

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт