От 1 юли догодина минималната пенсия ще бъде 250 лева

Въведоха воден режим в две села във Варненско

Община Шумен събра 84% от налозите

Италианската полиция откри един тон кокаин в контейнер с банани

Съсипаха я тая държава – любимо клише на българина

Отпаднаха близо 40 % от кандидатите за матроси

Откриха Седмия международен форум „Балканите – език, история, култура“ във ВТУ В двудневната среща ще вземат участие около 60 учени

Бъдещето на еврото представи в Стопанска академия инвестиционният банкер Гордан Кер

Двама мъже опитаха да оберат хасковлия, след като го заплашиха с нож

Шампионите от „Санк Петербург“ играят „Лебедово езеро“ два пъти

Изследват кръвната захар на 1147 ученици в Търново по проект на Ротари Клубът тази вечер прави благотворителна акция за реализирането на „Плод за капка кръв”

Обемът на язовир „Асеновец“ спадна на 10 млн. при капацитет от 28 млн. кубика ВиК взема вода и от Тунджа, няма да има режим в Сливен

Ремонтите по АМ „Струма“ приключват предсрочно

Проверяват бюлетините за съветници от 97 секции в Шумен

Македонско списание представя бургаски автори

В ареста в Сливен всички гласуваха до 10 часа за общински кмет

В следствения арест гласуването на балотажа приключи рано-рано и бе отчетена 100 процента избирателна активност още до 10 часа на 3 ноември, съобщиха от областната администрация в Сливен.

Всички от 10-те гласоподаватели са упражнили правото си на вот. Това са лица, които са задържани, но все още не са осъдени и не са изгубили гражданските си права. От секционната комисия съобщиха, че избирателите в тази секция са жители на Сливен и са пуснали бюлетина за общински кмет. Никой от тях не е имал право да гласува за избор на кмет в 7-те села в общината, където също има балотаж. В тази секция са гласували още петима души – двама надзиратели и трима членове на комисия. Това са първите избори, които се произвеждат в новия следствен арест на Сливен, след преместването му от последния етаж в сградата на полицията в женския затвор.

При средна за община Сливен избирателна активност, най-слаб интерес до 10 часа в неделя към балотажа бе проявен в секции 113, 116 и 118 в Основно училище „Братя Миладинови“. Това са секции, в които гласуват само жители на ромския кв.“Надежда“. В тях избирателната активност варираше между 0,60 и 0,87 процента. Сред 43-те села в общината най-ниска бе активността в Горно Александрово, а най-висока – в Драгоданово, където освен общински кмет, избират и кмет на кметството.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.