В Босна готови за чудо срещу "Лудогорец"

Босненският първенец "Зрински" е готов за чудо срещу "Лудогорец". Тимът падна от българския шампион с 0:1 в първа среща от третия квалификационен кръг в Лига Европа. Минималната преднина обаче амбицира съперникът на нашите.

"Все пак бяхме без половин отбор основни играчи - каза Анте Мише, треньор на "Зрински". - За целия мач в Разград създадохме само едно положение. За да продължим напред, трябва да се постараем повече в реванша. Все пак постигнахме своето. С оглед на това какво представлява "Лудогорец" и играчите, с които разполага, мога да съм доволен. Странно звучи от устата на треньор, чийто отбор е загубил, но е така."

Медиите в Босна и Херцеговина похвалиха своите играчи.

"Добър резултат, не се предаваме - пише електронното издание "Кликс Ба". - Голям оптимизъм в нашите редици, дяволът не е толкова черен."

В Разград осъзнават добре, че не всичко е приключило. Опитният Марселиньо заяви, че той и съотборниците му могат много повече. Козмин Моци, голмайсторът в мача, заяви, че срещу "Зрински" е било по-тежко от срещите с унгарския "МОЛ Види" (0:0 и 0:1) и пловдивския "Локомотив" (0:1).

"Играхме по-слабо, но отбелязахме гол - каза Моци. - Хубавото е, че сме със "суха" мрежа. Нормално е да има напрежение, когато виждаш, че играеш 90 минути, а другият тим стреля веднъж и може да паднеш."

Реваншът е след седмица, а преди него „Лудогорец“ има мач с „Витоша“ в София за първенство.

Снимка БУЛФОТО

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ