В "Ботев" (Пд) се молят на БФС за по-малко наказание

 

Шефовете и феновете на "Ботев" се молят за по-малко наказание от дисциплинарната комисия на БФС. Причината е хвърлена от трибуните запалка в 56-ата минута на мача с "Лудогорец", спечелен от гостите с 3:1. Предметът уцели крилото на гостите Джоди Лукоки. Инцидентът се разигра пред очите на дежурния делегат на БФС Николай Лилов, описал всичко в доклада. Той не е пропуснал и средния пръст, показан от Лукоки към феновете на "канарчетата".

Много е вероятно „Ботев“ да приеме "Верея" без публика на 5 декември. "Канарчетата" са с последно предупреждение за лишаване от домакинство заради хвърлени предмети при загубата с 2:3 от "Черно море".

Инциденти в мачовете между „Ботев“ и „Лудогорец“ през годините не липсват. През изминалия сезон вече бившият треньор на „жълто-черните“ Николай Костов бе залят с вода от фенове на „Лудогорец“ в Разград. През 2012 година тогавашният спортен директор на “Ботев“ Александър Александров нахлу на терена след края на мача със „зелените“, за да потърси сметка от съдията Таско Тасков.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ