В Испания категорични: "Барселона" представя Коутиньо в петък

Сагата около Филипе Коутиньо изглежда ще приключи в петък. Поне това заявиха от испанското "Радио Марка". Те са категорични, че в последния ден от седмицата "Барселона" ще обяви трансфера на най-желания от тях играч през това лято. От "Ливърпул" вече били дали съгласието си за сделка, като за бразилеца в касата на тима ще влязат 160 млн. евро.

На Острова обаче твърдят друго. Високопоставен член на ръководството на "мърсисайдци", пожелал анонимност, е обявил пред вестник "Индипендънт", че позицията на клуба да не се разделя с основния си играч, остава непроменена.

По тази версия два авторитетни каталунски вестника - "Спорт" и "Мундо депортиво" добавят, че при пропадане на сделката за Коутиньо на "Камп Ноу" имат и Вариант Б. Ернесто Валверде, треньорът на "Барселона", дал списък на своите шефове с 3 резерви на бразилеца - Пауло Дибала от "Ювентус", Антоан Гризман от "Атлетико" (Мадрид) и Томас Лемар от "Монако".

В Испания се завъртя и слух, че Анхел ди Мария е друга опция пред "Барселона". Желанието на футболиста е да облече фланелката на испанския гранд, но ръководството на парижани и лично президентът на клуба Насер Ал-Хелаифи нееднократно са уверявали, че в плановете им не влиза раздяла с аржентинеца.

ПСЖ обаче проявява интерес към халфа на „Барса“ Андре Гомеш и не е изключено да се стигне до сделка с размяна на футболистите, след като Ди Мария публично е анонсирал желанието си да премине на "Камп Ноу".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят