В „Левски“ чакат още нови

Дни, след като Павел Колев, изпълнителният директор на „Левски“, обяви, че селекцията в тима е приключила, наставникът Петър Хубчев се разграничи от това мнение. Треньорът на „сините“ призна, че все още има шанс тимът да се подсили с нови, но и да се раздели с някой от играчите.

„Традиционен отговор – селекцията е отворен процес – обясни Хубчев на летище „София“ преди отпътуването на столичния гранд за лагер в турския курорт Алания. - Според мен, не е съвсем приключила. И едното, и другото е възможно.“

С тима замина бранителят Холмар Ейолфсон. Исландецът пропусна първата част от подготовката, провела се в Сандански, тъй като бе на лагер с националния отбор. През това време се заговори, че елитният английски „Борнемут“ ще се опита да го привлече през зимата в опит да заздрави отбраната.

Хубчев коментира и работата, която той и неговият екип са свършили през първата част от

зимната подготовка: „Беше планирано в Сандански да наблегнем повече на физическа подготовка. Най-много ме радва, че няма футболисти със здравословни проблеми. Всички участваха максимално в тренировките и са здрави. В това число и Найджъл Робърта. В Турция всички ще тренират от първия ден.“

Хубчев отказа обаче да разкрие дали неясната ситуация в клуба се отразява в съблекалнята.

По темата отношение взеха две от фракциите на „сините“ - „Ултрас Левски“ и Сдружение „Сини Сърца“, обявили пълна подкрепа към настоящото ръководство.

Коментари

Задължително поле