В "Опасно изкушение": Кемал се оказва проспериращ бизнесмен

Кемал разкрива картите си - в миналото е бил съпруг на Йълдъз

Тайният брак на Йълдъз излиза наяве

Алихан дава годежен простен на Зейнеп

Какво ще се случи идната седмица в турския сериал “Опасно изкушение”, който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 до 21.00 часа по bTV.

Изненадващо шофьорът Кемал съобщава, че напуска работа, факт който силно разстройва Йълдъз, тъй като той за пореден път й е доказал силните си чувства и в изблик на нежност тя страстно го целува... като за малко Халит да ги види.

Кемал отново предлага на старата си изгора да зареже охолния живот и избяга с него. "Не оставай при човек който не обичаш...", казва й той,  но Йълдъз не е готова за това, защото трябва да направи избор между чувства и логика... 

Ендер обаче заплашва Кемал, че ако напусне, ще издаде, че той е бивш съпруг на Йълдъз. При това планът й, че младата жена на Халит ще приеме, предложените й 5 милиона и ще покаже, че я интересуват само парите, се проваля.

Сега тя замисля как отново да предизвика ревност у Халит и решава да се сближи с неговия бизнес конкурент Ердем. Инсценира лека катастрофа с неговата кола, след което се договарят да обядват заедно. Той я чака пред холдинга, а Ендер прави всичко възможно Халит да я види как се качва в автомобила му.

Междувременно Кемал води Зехра на вечерна сбирка, но предчувствайки, че тя отново ще се напие, я изчака след края на купона, връща я в дома в безпомощно състояние и я отвежда в спалнята й.

 Йълдъз ги вижда, привиква Кемал в една от стаите и отново двамата се целуват. Разбудилия се Халит започва да я търси и за малко да ги хване в грях,но младата му съпруга отново се измъква от опасността.

Колие във формата на звезда

На другия ден Халит подарявя на Йълдъз поредно скъпо колие във формата на звезда /значението на името й на турски е "звезда" - б.а./ - факт с който тя за пореден път се убеждава, че животът й с него е охолен и безпроблемен...

Млад проспериращ бизнесмен, на име Атахан, търси съдружие с Халит, но на първите преговори не се явява той, а праща свои представители.

Самият Атахан обаче се появява на светското събиране, организирано, за да отбележи новото съдружие.

Каква е изненадата обаче, когато виждат, че младият крупен бизнесмен Атахан всъщност е "шофьорът" Кемал. Всички са в шок. Той разкрива пред Халит истинската си самоличност и това, че Йълдъз е негова бивша съпруга. Изоставен навремето от меркантилната Йълдъз, той е успял да  прогресира в живота и доволно да забогатее... Всички са като попарени с гореща вода... най-вече бившата му мимолетна съпруга. 

Бившата съпруга

Ендер ликува от поредната си победа над Йълдъз.

Кемал признава обаче, че не Ендер го е издирила, а той нея, за да си прокара път към дома на Халит и отмъсти на меркантилната Йълдъз.

Халит е сломен и заявява на Йълдъз, че с тях всичко е свършено, но заради честта му, ще продължат да живеят под един покрив. По всичко изглежда, че Йълдъз губи и Халит, и Кемал. Ендер вече е уверена в победата си.

След като напуска дома, Халит Аргун ефенди продължава да се теши в кревата на Ендер, която пък ще си издейства от него нова и по-просторна къща... Но Йълдъз не възнамерява да приеме поражението.

Хира остава с пръст в устата

Но какво става със Зейнеп и Алихан?

Хира споделя със Зейнеп, че е видяла в спалнята на Алихан годежен пръстен, подозирайки, че е предназначен за нея. След дни намира и две венчални халки, на които обаче е гравирана дата, но тя е много преди това двамата с Алихан да са се сближили. Тогава Зейнеп й признава, че с Алихан са имали връзка... Хира е бясна и вдига лют скандал на двамата.

В крайна сметка Алихан слага годежен пръстен на ръката на Зейнеп. Двамата най-накрая ще решат да изживеят своето заслужено щастие и компенсират времето, загубено в раздялата.

Севда Ергинджи влиза в нов сериал

Севда Ергинджи изненада многобройните си фенове с влизането си от сериал в сериал. Тази есен красавицата, която гледаме като Зейнеп в епизодите на драмата "Опасно изкушение" всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ, оглави нов сериал.

27-годишната Севда, позната на българските зрители още и от "Черна роза", сключи договор с продуцентска компания NTC Medya за участие в новия ѝ проект "Ръката на момиче". Той предстои да се завърти в началото на новия телевизионен сезон 2021-2022 г. в южната ни съседка на честотите на канал FOX. Снимките са в турския град Муула. Ролята, на която Ергинджи ще вдъхне живот, ще е на Езо, останала без родители като много малка.

Режисьор на "Ръката на момиче" е Фериде Кайтан, а сценарист - Хилял Йълдъз.

Последната актьорска изява на Севда Ергинджи, след "Опасно изкушение" бе в първия сезон на историческата драма "Голямото пробуждане".

Севда Ергинджи се снима в нов сериал.

Севда Ергинджи е родена е на 3 октомври 1993 г. в Истанбул. Когато е на 4 години преживява развода на родителите си, в резултат на което остава да живее с баща си. Татко много обича момичето си, помага му и винаги го подкрепя.

Севда израства като целенасочено дете и още от детство мечтае да стане актриса. В ранна възраст участва в театрални представления, след като расте заедно с театралната трупа Semaver Kumpanya и пътува из Турция с представления.

Любовта към изкуството и голямото желание да стане актриса си свършват работата. На едно от представленията Озан Гювен забеляза Севда, той оценя адекватно играта на амбициозната млада актриса и я кани да се пробва в киното.

Севда приема предложението на Озан Гювен и дебютира в телевизионния сериал "Черна роза". Актрисата се превъплъщава в много трудна роля, като играе болно момиче на име Айше. Младата, 19-годишна тогава Севда подхожда отговорно към въпроса, въпреки условията на труд. Снимките се провеждат в истинска болница, което не се отразява много добре върху работата на актьорите. Но въпреки всички трудности, тази роля донася успех на Севда. Тя успява да демонстрира талант, за което е възнаградена с признанието на публиката и на своите колеги.

От 2012 г. Севда е изпълнила повече от 7 роли в телевизионни сериали и филми.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали