В „Опасно изкушение“: Убиват Халит заради скандал с екранната Ендер

Актьорът е обвинен в сексуален тормоз

Шевал Сам отказва да се целува с Талат Булут

Освен нестихващите скандали на екран, Халит и Ендер се скараха и извън снимачната площадка.

Много серии ще се извъртят докато българските зрители стигнат до трети и четвърти сезон на турската поредица “Опасно изкушение”, за да видят финансовия фалит на Халит и неговото убийство.

След като Тарас Булат получава роля на Халит в телевизионния сериал “Опасно изкушение” и семейната сага тръгва по турската телевизия Fox през март 2018 г., в края на първия сезон, юни същата година, актьорът е забъркан в сексуален скандал с 19-годишната гардеробиерка Йозге Ш., за който в. “Труд” писа пръв в броя си от 03.07.2019 г.

Момичето обвини екранния Халит, че я е тормозил сексуално - привикал я в караваната си, започнал да я опипва и целува. След като разказва на колежките си за случилото се, Йозге завежда съдебно дело срещу актьора.
След заформилия се скандал, екипът на “Опасно изкушение” се разделя на две - една част от тях не вярва актьорът да е сторил това, а друга, воглаве с колежката му Шевал Сам, която се превъплъщава в ролята на Енер - скача срещу него.

Актрисата Еда Едже също се настройва срещу колегата си

Шевал застава в защита на момичето и така скандалът пламва с двойна сила, но вече между актьорите. Екранната Ендер започна и кампания срещу Талат Булут в социалните мрежи.

Еда Едже (eкранната Йълдъз), също подкрепя Йозге. “Съчувствам на момичето. Ние, като жени, я подкрепяме, че показа смелост. Ще продължим да работим цивилизовано - по същия начин като преди”, казва тогава Еда.

Сам срещу всички 

Разбира се, Талат Булут не може да приеме с безразличие нападките на своята екранна партньорка и повдига иск срещу Шевал Сам за нанесени му от нея морални щети на стойност 100 000 турски лири. Тя обаче също завежда дело срещу колегата си за 101 000 лири.

Съдът в Истанбул отхвърля и двата иска, а впоследствие отпада и обвинението на Талат Булут за сексуален тормоз. Ето какво сподели тогава той: “Бях оправдан от прокуратурата, затова в момента водя дела за обезщетение срещу всички, които ме оклеветиха и опитаха да опетнят живота ми. Този период беше много тежък. Оказа се, че по-рано, когато това момиче е било на 13, то е подало жалба до прокуратурата и срещу баща си, обвинявайки го също в сексуален тормоз. Явно, девойчето е психически нестабилно и бих искал то да се подложи на лечение.”

Талат Булут се връща на снимачната площадка на “Опасно изкушение”, но атмосферата там продължава да е напрегната. Въпреки, че съдът е отхвърлил обвиненията на Йозге Ш. поради липса на доказателства, много от колегите на Булут не вярват в неговата невинност и го игнорират на снимачната площадка. Особено студено към него се отнасят Шевал и Еда - двете общуват с актьора само при заснемане на общи сцени.

Тогава Талат Булут, който печели 45 хиляди турски лири за един епизод от поредицата “Опасно изкушение”, заплашва, че ако бъде уволнен и изгонен от поредицата, ще съди компанията и ще поиска обезщетение в размер на 1 милион турски лири.

Напрежение на снимачната площадка

Една от малкото, които застават в защита на Талат Булут, е младата актриса Айшегюл Чънар, която играе ролята на по-малката дъщерята на Халит - Лила.

Като истински професионалисти Шевал Сам и Талат Булут продължават да снимат общите си сцени, но в един от епизодите, в който по сценарий техните герои Ендер и Халит трябва да се целунат, актрисата отказва да го направи.

Заради нарастващото напрежение на снимачната площадка в средата на четвърти сезон, сценаристите “убиват” Халит, като екранните Еднер (Шевал Сам), Йълдъз (Еда Едже) и новата героиня в третия сезон Шекика (Несрин Джавадзаде), го бутат от висока стълба надолу и героят му умира.

След като бе набеден в сексуален тормоз, Талат Булут стана още по-известен от колкото беше. Преди време, в телевизионно предаване, той разказа, че съпругата му - актрисата Пънар Афшар, не повярвала и дума от обвиненията срещу него. Между другото, двамата са се женили 3 пъти. “Счупих рекорда за брак с един и същи човек - пошегува се актьорът - В продължение на 24 години се жених три пъти. При третият имаше следната ситуация. Беше лято, ние с Пънар по къси панталони и чехли отидохме отново да подпишем. Регистраторът дойде с папка в ръцете, с него имаше още трима човека и той каза: “Хайде, разписвайте се и да си ходим. Вече сте се женили два пъти, така че третия път няма какво да се промени.”

През месец май 2001 г. Талат Булут влезе в актьорския състав на историческата поредица “Голямото пробуждане”. 65-годишният актьор подписа договор за участие в хита, излъчващ се всяка понеделник вечер с голям успех по турската национална телевизия TRT1, с продуцентската му компания Akli Film.

Харесва Къванч Татлъту

Актьорът със съпругата си Панар Афзар и малката си дъщеря Хазал.

Наскоро известният актьор Талат Булут, познат ни от сериала "Опасно изкушение“, разговаря с журналисти за красотата и таланта на младите актьори. На въпроса какво мисли за актьори, които са влезли във филмовия бизнес след участие в конкурси (например най-добър модел), и още в първите си проекти започват да получават огромна заплата повече от другите си колеги, завършили актьорско майсторство, Талат отговори: "Ако става въпрос за красиви момичета и момчета, които гледаме в популярни сериали, те наистина получават огромни суми,и би било добре, ако вложат получените пари в професионалното си развитие."

Той изрази съжаление, че сега има много актьори, които получават огромни хонорари не заради таланта си, а заради визуална привлекателност. Талат Булут, отбеляза, че тези хора, печелейки много пари, трябва да ги харчат за образование и усъвършенстване в професията си.

Булут също така заяви, че едно от любимите му имена в Турция е Къванч Татлъту. Талат Булут обърна внимание, че Къванч постоянното се усъвършенства. Той каза: „Чувствам играта на Къванч, не мога да не я отлича. Харесвам Къванч Татлъту като актьор“.

Талат Булут принадлежи към категорията на артистите, които са от старата актьорска школа. Благодарение на популяризирането на турските сериали, вълнението около което се наблюдава напоследък, филмовите фенове от много страни откриха редица напълно неизвестни талантливи филмови актьори.

Детство и младост

Родителите на Талат знаят, че синът им ще порасне и ще стане известна личност. Момчето рано започва да изненадва възрастните с желанието си за творчество - детето проявява изключителна постоянство в обучението си и след дипломирането си продължава обучението си във висши учебни заведения. По желание на родителите си той постъпва в университета в Електронния факултет и го завършва успешно. Булут знае, че има артистична жилка и решава да се опита в шоубизнеса.

Кариерата на Талат Булут започва, когато през 1981 г. първоначално решава да се опита като артист по телевизията. Има както успех, така и затишие в работата, но фактът, че има изключителен актьорски талант, е забелязан както от телевизионните зрители, така и от филмови критици.

Когато младежът разбра, че вече има достатъчно опит като артист, решава да участва само в сериозни проекти.

Драмите и мелодрамите са видът художествена посока, която е най-подходяща за Талат, затова именно в проекти от това естество той започва да търси своите роли. От 1996 г. постоянно е канен от режисьори за снимки в различни проекти, но според самият атьор дългоочакваната световна слава идва при него едва през 2017 г. с филми и сериали с негово участие .Актьорът участва във филма "Beyaz Show" изиграва не един от героите, а себе си. След излизането на лентата на екраните започва да се говори за Талат като за много талантлив и обещаващ актьор. Участва в няколко творби едновременно, като най-значимите са "Щастие" и "Моята майка" през 2009 г. В творбата, озаглавена "Град", Талат Булут участва в ролята на мъж, който познава горчивината от ранната раздяла. През 2014 г. Талат приключва снимките на филма, който му донася световна слава. Произведението, озаглавено "Чудо", е друга драма, която прави актьорът известен не само в родината му, но и далеч извън нейните граници.

Личният живот на Талат Булут, въпреки многото скандални истории, в които участва, е перфектно подреден. Актьорът посвещава цялото си време на съпругата си Панар Афзар и малката дъщеря Хазал. Работи усилено и е съгласен, че все още не е изиграл главната си роля.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали