Искат постоянен арест за шефа на Специализираната прокуратура на Северна Македония

Секс бомба обезвредена в редакцията на „Труд“

Камери заснели предполагаемите извършители на побоя над служител на „Левски“

Снабдиха още два квартала в Търново с контейнери за стари мебели До 2500 лева е глобата за нерегламентирано изхвърляне на отпадъци

Йоанна Драгнева сподели снимки от изписването на дъщеря й

Прокуратурата подхваща продавача на „чудотворно лекарство“

МВР: Сигнали за бомби в летища и медии са изпратени и в други държави на ЕС

Ще оперират Стефан Данаилов в Бургас Проф. Андрей Йотов идва лично в "Бургасмед" да извърши интервенцията

Гала, Стефан и дъщеря му на пътешествие из Европа (СНИМКИ)

Тръмп: Всеки евреин, който гласува за демократите, показва или пълна неинформираност, или голяма нелоялност

Летищата във Варна и Бургас са получили електронни съобщения със заплахи за сигурността, няма отменени полети

Мадуро: От няколко месеца поддържаме контакти с високопоставени представители на САЩ

Градушка уби над 11 000 птици в САЩ

Възрастни съпрузи загинаха при катастрофа в Златаришко Дядото излязъл от пътя с ВАЗ

Златко Захович: Изключителни техничари!

В Пиринско отчитат засилен интерес към програмата за млади земеделски стопани

Засилен интерес към представянето на програмата за млади земеделци отчитат експертите от ОИЦ – Благоевград. Те от една седмица обикалят региона и запознават земеделските стопани с условията за кандидатстване по подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани“ на Програмата за развитие на селските райони, както и с процедурите, които се очаква да бъдат отворени до края на 2018 г. по останалите Оперативни програми.

На срещите беше разяснявана също работата със системата ИСУН 2020, чрез която вече ще става кандидатстването на фермерите с проектни предложения по всички инвестиционни мерки на земеделската програма. Експертите увериха присъстващите, че електронното кандидатстване никак не е сложно и като цяло ще облекчи значително процеса на подготовка и подаване на формулярите, както и по-късно контактите с Управляващия орган на Програмата.

25 хиляди евро е максималната стойност на всеки отделен проект като помощта ще се изплаща на два транша – 50% при подписване на договора и останалите 50% след изпълнение на изготвения по проекта бизнес план. Допустими кандидати по процедурата са земеделски стопани на възраст от 18 до 40 годишна възраст. Фермери с образование в областта на селското стопанство и такива, които се занимават с биоземеделие ще получават допълнителен брой точки от оценителната комисия.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.