Неизвестен открадна ръчно изработени от доброволци пейки от двора на болницата в Търново Преди три месеца 120 души изчистиха боклуците и храстите и облагородиха мястото

10 деца са пострадали в катастрофи от началото на годината в Търновско По 20 момчета и момичета на занятие преминават през площадките за пътна безопасност и приложно колоездене в село Балван

Отмъкнаха 840 шоколада от камион

Горски се надпреварваха за най-добър секач

Порой наводни Карлово

Пожарът в ТЕЦ „Марица изток” е овладян

Над 2 милиона пенсионери ще получат увеличение на пенсиите от 1 юли

Проверяват къщи за гости в Сепарева Баня

Сандански е домакин на конкурс за красота

70-годишен авджия простреля колега по време на нощен лов в Сливенско

Енджи Касабие с още един аборт след загубата на близнаците

Арестуваха издирван за изнасилване мъж в Елин Пелин

Градушка с размера на портокал падна в Сърбия

Взрив във военен склад в Казахстан наложи евакуация на населението

НАСА потвърди откритието на високо съдържание на метан в атмосферата на Марс

В ПМГ и Езиковата гимназии във Велико Търново изпратиха абитуриентите

Абитуриентите от Випуск ‘2017 на Природо-математическата гимназия „Васил Друмев” и Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” във Велико Търново бяха изпратени с тържества в двете реномирани училища.

Приветствия към младите хора отправиха председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов и заместник-кметът на старопрестолния град Снежана Данева-Иванова. Те ги поздравиха за успешно завършеното средно образование, успехите от национални и международни състезания и олимпиади. Подчертан бе големият принос на възпитаниците на двете гимназии и техните преподаватели за облика на Старата столица като водещ образователен център.

„Уважаеми ученици, по предстоящия ви път към университетите, към бъдещите ви проекти и към онова, с което решите да се занимавате, не забравяйте, че можете да разчитате на нашата подкрепа. Имайте вяра в себе си, самочувствие и гордост на възпитаници на едно от най-добрите училища на Велико Търново”, обърна се Снежана Данева-Иванова към учениците от ПМГ „Васил Друмев”.

„Най-добрите не се нуждаят от късмет и успех, затова няма да ви ги пожелавам. Вие сте най-добрите!”, бяха думите на Венцислав Спирдонов към младите хора в ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров.

Тържествата в двете училища събраха много бивши и настоящи възпитаници, преподаватели, родители, близки и приятели на зрелостниците. Директорите на ПМГ „Васил Друмев” Ангел Гушев и на ЕГ „Проф. Д-р Асен Златаров” Смилена Тодорова връчиха почетни отличия на най-изявените дванадесетокласници.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.