Съдия Корнелия Колева стана зам. председател на Апелативен съд-Велико Търново

„Лудогорец“ срещу унгарския шампион

„Левски“ ще лекува словашки комплекс

Изписаха от болница двама от ранените край Пловдив американски парашутисти

Херо Мустафа ще е новата посланичка на САЩ в България

Проверяват 15 къщи за гости във Варненска област Мониторингът е за 288 имота от общо 746 в страната за 82 млн. лева

Зоозащитници започнаха безсрочен протест пред резиденция „Евксиноград“ Зоват премиера да накара чиновниците да спазват законите

Вижте как австралийски питон изяжда огромен крокодил (СНИМКИ)

Whats App се срина в Европа и Латинска Америка

Безплатна зона за палатки и мащабна сцена – за първи път на фестивала „Francofolies“ в Благоевград

9-годишна варненка спечели златото за авторска песен

Ангела Меркел: Санкциите срещу Русия ще паднат, когато видим, че се изпълняват Минските споразумения

Ремонтират манастира „Св. Св. Петър и Павел“ в Свищов В старата сграда на обителта от 1913 до 1836 година е пребивавал Неофит Бозвели

ЕК: България да създаде надеждна стратегия за разнообразяване на доставките на газ Страната ни трябва да постигне 27% дял на възобновяемата енергия до 2030 г.

Потвърдиха присъда за контрабанда на 200 кг тютюн в Бургас

В Свищов информираха домоуправителите за условията по санирането на многофамилни жилищни сгради

Ръководството на община Свищов организира среща с управители на сдружения на собственици, във връзка с изпълнение на Инвестиционна програма на Община Свищов по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014 – 2020. Целта беше да се запознаят гражданите с условията и процеса на кандидатстване по програмата пред Община Свищов.

Общинското ръководство информира представителите на сдружения за възможността, която се предоставя за саниране на жилищни блокове, след което беше направена презентация, която запозна присъстващите с указанията по програмата за допустимост на кандидатите.

Кметът Генчо Генчев обясни, че средствата за саниране на жилищните сгради в размер на близо 2.8 млн. лв., са отпуснати благодарение на отличната работа на община Свищов, която е една от трите общини, заедно с Пловдив и Габрово, по бързо и качествено усвояване на предоставените от програмата финансови ресурси за градско развитие. На този етап Общината е изпълнила над 70% от Инвестиционната програма, усвоява средствата правомерно и по тази причина Министерството на регионалното развитие и благоустройството отпуска на община Свищов допълнителни средства за саниране. Директорът на дирекция АПИОУПЕВ Стоян Парашкевов разясни на присъстващите сроковете за кандидатстване пред Община Свищов и даде указания за необходимите документи, които е необходимо да се представят в срок до 15 декември.

Кметът Генчев увери, че Общината ще направи всичко по силите си тези средства да бъдат усвоени правомерно, експедитивно и безпроблемно, за да може да се кандидатства отново за средства към програмата, и да се санират повече блокове.

Информация, относно необходимите документи за кандидатстване, е на разположение в раздел „Етажна собственост“, на сайта на община Свищов: http://www.svishtov.bg/

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.