В „Севиля“ оневиниха рефера Клатенбърг

Хорхе Сампаоли, треньорът на „Севиля“ призна, че английският рефер Марк Клатенбърг, който ръководи мача с „Ювентус“, е бил прав за спорните решения в мача. Испанският тим загуби с 1:3, но освен с четирите гола срещата ще се запомни с два червени картона, дузпа и много нерви по терена. Самият Сампаоли бе изгонен от Клатенбърг и изгледа мача от трибуните.

„Съдията беше прав - разкая се след мача наставникът на испанците. - Протестирах срещу неговите решения и беше нормално да ме отстрани. Останахме с десет души рано в мача, но това не си личеше. Жалко, че не успяхме да се възползваме от нашите ситуации. Не беше справедливо да загубим този мач.“

Масимилиано Алегри, треньорът на „Ювентус“, бе доволен от успеха, който дава шанс за спечелване на първото място в групата преди последните срещи.

„Длъжни бяхме да победим и да продължаваме да правим малки крачки напред - каза Алегри. - Мачът бе изпъстрен с физически сблъсъци, като „Севиля“ затвори всички подстъпи в атака. Не е лесно да победиш тук, тъй като съперникът притежава чудесни футболисти и страхотен треньор. Постигнахме първата си цел, но ни предстои още много работа.“

В другия мач от групата неволите на Ивайло Петев и водения от него „Динамо“ (Загреб) продължават. Хърватският тим записа пета поредна загуба, като този път бе бит у дома от „Лион“. Французите измъкнаха успеха с 1:0, а „Динамо“ все още няма гол и точка в Шампионската лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят