В Севиля поискаха майката на Рамос

Феновете на "Севиля" поискаха "ласки" с майката на бившия си любимец Серхио Рамос. Трибуните на ст. "Рамон Санчес Писхуан" бурно освиркваха и обиждаха на роднини защитника на "Реал", който вкара дузпа в стил "Паненка" за атрактивното 3:3 във втори осминафинал за Кралската купа. Резултатът прати в миналото рекорда на "Барселона" от 39 поредни мача без загуба. "Реал" нареди 40!

"Не съм показал неуважително отношение към никого - оправда се Рамос, който се хвана за ушите след гола. - Помолих вратаря Давид Сория да ме извини, защото не съм искал да го обидя. Севиля винаги ще бъде малко или много мой дом. Но не мога да приема, че от първата минута ще обиждат майка ми. Сега съм капитан на "Реал" и защитавам моя отбор."

Рамос е юноша на "Севиля", но игра само един сезон в първия отбор. След това бе трансфериран при "кралете". С "Реал" той спечели три титли на Испания, две купа и два пъти триумфира в Шампионската лига.

"На Серхио му беше много мъчно в съблекалнята от тези скандирания - добави Зинедин Зидан, треньор на "Реал". - Той не е направил нищо лошо на никого."

По ирония на съдбата Рамос се завръща в неделя отново в Севиля. Този път двата отбора се срещат в Примера.

Жребият за Кралската купа размина грандовете. "Реал" ще се срещне със "Селта", като първият мач е в Мадрид. "Барселона" пък стартира с гостуване на крайно неприятния в последните години "Реал Сосиедад". Третият колос "Атлетико" има най-лесна задача - баския "Ейбар".Четвъртият и най-неатрактивен четвъртфинал е "Алкоркон" - "Алавес".

"Искаме да направим требъл - титлата, купата и Шампионската лига - отсече Зидан. - Но до тази цел трябва да минат още много мачове."

Въпреки 11-те си титли в турнира на европейските шампион "Реал" никога не е правил историческия требъл. За последно успя "Барселона" през 2015 година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят