В УМБАЛ "Свети Георги"-Пловдив ще гласуват 426 пациенти

Общо 426 пациенти ще имат възможност да упражнят тази неделя правото си на глас по време на изборите за президент на България в четирите секции на Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив. На територията на Клиниката по кожни болести в База 1 на държавното лечебно заведение на бул. "Васил Априлов" 15 А е разположена секция 102 на район "Централен".

В нея ще гласуват 68 пациенти. Останалите три секции са в База 2 на бул. "Пещерско шосе" 66 в район "Западен" и в тях ще гласуват общо 358 пациенти. Секции 49 и 50 са в Хирургическия блок. Първата е на 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология и в нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително.

На 11-ия етаж в Клиниката по специална хирургия се намира Секция 50 и там ще гласуват всички пациенти от стационарите от 6-и до 12-и етаж. Секция 51 пък ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. В нея правото си на глас ще упражнят пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия към Клиниката по пневмология, което се намира в сграда в съседство с административния блок.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони