В упрaвлението цaри хaос

„България е на кръстопът заради случващото се около страната ни, а и вътре в нея. Видяхме как миналата седмица управляващите заявиха, че са постигнали стабилност. В същото време само след няколко дни балонът на илюзиите се спука. В упрaвлението цaри хaос, който вече трудно се скривa.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП ген. Румен Радев в гр. Гоце Делчев, където се срещна с обществеността.

Кандидатът за президент коментира и темата за бежанците, като категорично се обяви против интеграцията на бежанци в българските общини.

По-рано през деня кандидатът за президент посети и гр. Банско, където се срещна с избиратели. Пред тях той заяви: „Разпускането на парламента води държавата към поредната криза.“ По думите му именно президентската институция трябва да е коректив в управлението на страната. „Тя трябва да е независима“, каза също кандидат-президентът пред събралите се в Банско.

„Има натиск върху кметовете на БСП и общинската администрация“, предупреди кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова. Тя обяви, че „Борисов работи срещу стабилността на страната, а неговата цел е служебна победа на ГЕРБ на президентските избори.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

 1. Уважаеми ген. Радев защо сме на?:

  * 222 – място по раждаемост в света
  * 3 – място по смъртност в света – невероятен РЕКОРД пред Афганистан и Сомалия!
  * последно място – по продължителност на живота в Европа
  * първо място по младежка безработица в Европа
  * последно място по доходи в Европа
  * първо място по корупция – в Европа
  * първо място по нещастие в света
  * 136 място по свобода на словото в света
  * 129-о място по пътища в света
  * 1во за най-мръсна Столица в Европа

  Търсят се отрговори на следните въпроси:

  1.Как в държави, в които се води война и в държави , в които по-голяма част от населението е заразено със спин имат по-малка смъртност от тази на България, а именно 15.8 на хиляда?
  2.Ние прости ли сме?
  3.Простотията става ли за управление на държава?
  4.Кой е виновен?
  5.Защо на никой не му пука за тази статистика?

 2. Горната статистика е такава защото е изпълнена перфектно доктрината Алън Дълес – а в България в момента Бойко Методиев Борисов е негов пророк .

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.