Ирландски ветеран е най-слабият във FIFA 20

Дневен хороскоп на Алена за събота, 21.09.2019

На 21 септември 2019 да почерпят

18-годишен български студент е убит в Германия

Бирата помага срещу затлъстяване и диабет

Йеменските бунтовници обещаха да спрат нападенията си срещу Саудитска Арабия, ако те направят същото

Художникът воин Николай Хайтов 100 години от рождението на писателя

Милиони хора по света се включиха в глобален протест срещу промените в климата (СНИМКИ и ВИДЕО)

Спрягат Шаби Алонсо и Раул за „Реал“

Русия оспори резолюцията на ЕП, според която пактът Рибентроп-Молотов е довел до Втората световна война

Елчин Сангу е в творчески отпуск

Убивай българи – Калпакчиев е насреща Хелзинкският комитет помогнал за освобождаването на Полфрийман

„Труд Уикенд“ – един вестник за празниците

Бащата на Полфрийман: Надявам се да се върне колкото се може по-скоро

Каним Владимир Путин в България догодина Премиерът Бойко Борисов увери, че с Русия имаме възможно най-добрите отношения (обзор)

В Шумен махат 400 „буренясали“ коли

Близо 400 автомобила трябва да бъдат отстранени от паркинги, тротоари, зелени площи и междублокови пространства в Шумен. В момента комисия, назначена със заповед на кмета Любомир Христов, издава предписания на собствениците за преместване на излезлите от употреба возила, които са в имоти общинска или държавна собственост и буренясват там от години. Указанията са тези коли да отидат в собствени поземлени имоти. Другата възможност е на вече определена площадка за временно съхранение на ул.„Цветан Зангов“ 30 в града.

Едновременно с това се съставят и констативни протоколи за техническото състояние на превозните средства. Когато собствениците не могат да бъдат установени, предписанието се лепи под формата на стикер на видно място на автомобилите. При неизпълнение на указанията за преместване в 3-месечен срок от получаване на предписанието, общината ще предприема действия за принудителното им премахване, съобщават от кметството.

Ако автомобилът не бъде потърсен до 14 дни от датата на приемане на площадката, той се предава в центъра за разкомплектоване. В рамките на то­зи срок соб­с­т­ве­ни­кът има пра­во да по­ис­ка връ­ща­не на колата. Ос­во­бож­да­ва­не­то се из­вър­ш­ва, след ка­то се зап­ла­тят раз­хо­ди­те по пре­мес­т­ва­не­то и съх­ра­не­ни­е­то на превозните средства, уточняват от общината.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.