Специализираният съд заседава по делото срещу Симеон Дянков, Иво Прокопиев и Трайчо Трайков

Един човек пострада, след като строителен кран се срути в Ню Йорк

Мъж удря и рита бременна котка пред магазин в Радомир Котката е била в тежко състояние, оперирана е

Джасинда Ардърн: Стремежът на терориста от Крайстчърч е да придобие популярност

Тръмп дарява заплатата си

В Холандия спуснаха наполовина знамената в памет на жертвите в Утрехт

В Пловдив започва делото срещу лекаря, който застреля крадец миналата година

Лидерът на АБВ-Младежи Пламена Заячка пред „Труд”: Движението ни за мир вече е на 4 континента

ЦИК отчита свършеното през 5-годишния си мандат

Задържаха трети заподозрян за стрелбата в Утрехт Арестуван е и втори, но за него няма подробности

Или как тим без победа може да се спаси

На 19 март 2019 да почерпят

Тодор Батков: Спас Русев имаше роля в „Левски“

Руски съд осъди главен активист за правата на чеченците на четири години затвор

Турция: Осъждаме категорично днешното нападение в Утрехт, независимо от това кой е извършителят

Габриела Козарева е новият директор на Агенцията по вписванията

Със заповед на министъра на правосъдието Цецка Цачева, считано от днес, 20 август 2018 г., на поста изпълнителен директор на Агенцията по вписванията е назначена Габриела Козарева.

Габриела Козарева е магистър по право от Софийския университет СУ „Св. Климент Охридски”. От февруари 2018 г. до сега Козарева е била изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Тя има над десетгодишен управленски, административен и професионален опит в сферата на бизнеса и търговското право. Била е директор на Дирекция „Спортна инфраструктура и управление на държавното участие” в Министерство на младежта и спорта от май 2015 г. до май 2017 г. Заместник-министър в Министерството на младежта и спорта е от май 2017 г. до февруари 2018 г. Преди това Габриела Козарева е била консултант в частния бизнес и съдебен помощник във Върховния Административен съд на Република България.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (8)

  1. Красива е но дано не е лакома като предшественичката си! Заметоха под килима много следи! Ако е гушнала достатъчно пари, дреме и на шапката!

  2. Това, че е много красива е видимо, но Агенцията по вписванията не е български вариант на Холивуд. Добре е да се знае кои са майка й и баща й, как се е придвижила така скорострелно по кариерната стълбица и дали наистина притежава необходимите знания, умения и сериозност за този пост, изискващ задълбочени познания в няколко направления. Постът е по-подходящ за грозен мъж, отколкото за красива жена.

    1. Уважаеми „Аналитик“, всеки нормален човек в България знае, че една красива жена, най-лесно изкачва кариерната стълбица легнала…

  3. По снимката личи, че поставя ударението върху външния вид. Познавам някои красиви и същевременно компетентни жени( има и такива) и те реагират доста негативно когато ги дефинират само чрез външността им. Те не биха си сложили такава снимка, очевидно подобрявана с фотошоп. Така че, честита нова „калинка“.

    1. Моля за извинение че пиша втори коментар по същата тема, но го правя само за да поздравя „Наблюдател“. Умен коментар е написал.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.