Габровци излязоха в подкрепа на бития служител в магазин

Побой над служител в денонощен магазин в Габрово предизвика остри обществени реакции. Тази сутрин пред обекта се събраха хора в подкрепа на пострадалия.

На видео, което беше разпространено от управителя на магазина, се вижда как трима мъже налагат с юмруци служителя Венцислав. Инцидентът е станал на 7 април, малко след 22 ч.

Нападнатият служител е 31-годишният Венцислав, който до вчера е бил в болница. По БТВ мъжът разказа, че в злополучната вечер е изпълнявал работните си задължения - зареждал е витрините, когато видял спречкване на вратата. В разправата участвали тримата по-късно негови нападатели, които той виждал и преди в магазина, и още един човек. "Най-учтиво ги помолих да си се разберат някъде настрани, по човешки. Помолих ги да напуснат, защото правят проблеми в магазина", разказа Венцислав.

По този начин обаче предизвикал гнева на тримата мъже и те го нападнали.Тогава паник бутона в магазина натиска касиерката, която в този момент е била на смяна. След десет минути пристига полиция.

"Това е абсолютно недопустима ситуация. Не трябва да се случва не само при нас, а в нито един търговски обект. Как мислите, че ще работят оттук нататък тези наши хора? Те трябва да са спокойни на работното си място", коментира управителят на търговския обект. Тримата нападатели са задържани.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България