Гадателка на аспержи с прогнози за 2018 г.: САЩ ще докарат света до ръба на сериозен конфликт

Джемима Пакингтън

Гадателката Джемима Пакингтън, която е известна с това, че правилно позна Брекзита чрез гледане на аспержи, направи своите предсказания за 2018 година, пише в. "Дейли мирър".

Шестдесет и една годишната жена е единствената в света, разгадаваща бъдещето чрез този необичаен способ. Тя подхвърля аспержите във въздуха и въз основа на това как се подреждат върховете им, когато паднат на земята, прави своите предвиждания. Според Джемима през тази година САЩ ще докарат света до ръба на сериозен конфликт. Планетата ще бъде засегната от доста страшни земетресения и вулканични изригвания, но най-поразяващите вести ще трябва да се очакват от британското кралско семейство. По думите на гадателката следващите 12 месеца ще бъдат белязани от рекорден брой раждания.

Премиерът на Великобритания Тереза Мей ще бъде заместена на поста още преди края на 2018-а. В Уестминстър ще се разрази още един шумен политически скандал. На тазгодишните "Оскар"-и Джемима предвижда голям успех на британските филми и златна статуетка за британски актьор. Мрачни са предсказанията й в спорта, където нейните сънародници няма да спечелят нищо значимо през годината. Мехурът на биткойните ще се спука по най-зрелищен начин, предсказва гадателката.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл