Гаджев остава далеч от „Герена“

Владимир Гаджев и „Левски“ е малко вероятно да се съберат отново през лятото. Халфът е без отбор, след като изтече договорът му с „Анортозис“ този месец. В Кипър юношата на „сините“ записа 24 мача, реализирайки едно попадение. Но след края на кампанията, в която тимът му завърши трети, наставникът Рони Леви е взел решение да не предлага нов контракт на българина.

Интерес към полузащитника има, но не от „Герена“, а от Гърция. Местният елитен ПАС (Янина) вече е отправил конкретна оферта до мениджърите на футболиста.

„Белите“ заеха 9-то място в крайното класиране на местното първенство, а през лятото ще се опитат да направят силна селекция. През годините в клуба от Янина на два пъти е работил легендата на „сините“ Добромир Жечев, но като треньор.

Гаджев напусна „Левски“ през 2016-а в посока Англия. Там бившият национал на България игра за „Ковънтри“ в Лига 1, но записа разочароващ сезон, в края на който тимът му изпадна.

В същото време на стадион „Георги Аспарухов“ се готвят за рожден ден. В четвъртък, когато е и баражът с „Черно море“ за Лига Европа, „сините“ навършват 104 години. От клуба обявиха свободен вход за малките фенове на тима. Инициативата „с дете на мач“ ще важи за абсолютно всички сектори, като при закупуване на билет родителите ще получават допълнителен пропуск за деца до 14-годишна възраст. В часовете преди двубоя с „моряците“, ръководство, треньори, футболисти и ветерани ще поднесат цветя на Могилката до 22-ро училище „Георги С. Раковски“, където през 1914 година е основан столичният гранд.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини