Галакси Инвестмънт Груп изгражда нов жилищен парк

Един от най-предпочитаните райони в Пловдив – квартал „Отдих и култура“ - е изборът на инвеститора Галакси Инвестмънт Груп за строеж на нов жилищен парк от премиум клас. Районът е с отлична локация, новоизградена инфраструктура и удобни транспортни и комуникационни връзки, което е определящо при избора на модерен дом.

Обектът е разположен до Гребната база и до най-големия парк в града, които ежедневно привличат хиляди пловдивчани. В близост до него са Мол Пловдив, множество спортни съоръжения, детска градина, училища, хипермаркети, много и различни ресторанти, винени барове и кафенета.

„Роял Гардън“ се състои от две Г-образни жилищни сгради с модерно архитектурно излъчване, в комбинация с  комфортна и качествена среда за живот. Разположени са, така че да създадат просторно вътрешно пространство. Индивидуалните архитектурни елементи и лоджии са използвани за постигане на допълнителна осветеност на дневните и спалните помещения. Сградите са с обширни тераси на югоизток със завладяваща панорамна гледка към Младежкия хълм. На север гледката е към парк „Отдих и култура“, с което се създава усещане за живот в близост до природата.

Правите форми на помещенията са подходящи за разнообразни интериорни решения с цел усвояване на всяка част от пространството. Апартаментите са с височина от 2,85м., проектирани с отлично разпределение, функционалност и простор, съобразени с последните европейски стандарти в строителството. За максимално улеснение на клиентите са разработени проекти за пълно обзавеждане на различните типове апартаменти.

„С „Роял Гардън“ сме си поставили за цел да удовлетворим търсенето на просторни жилища, където комфортът на обитаване е изведен като приоритет. Вярвам, че проектът ще компенсира отчасти недостига на качествени имоти в Пловдив. "Роял Гардън" е проект, с който ще надхвърлим очакванията на нашите клиенти и ще създадем ново усещане за живот в градска среда”, коментира управителят на „Галакси Инвестмънт Груп“ Константин Бояджиев.

Огромният плюс на комплекса е хармонично оформената външна среда, с обособени детски кътове и просторна градина, чиято поддръжка ще бъде осигурена от професионален пропърти мениджмънт. Растителните широколистни и иглолистни видове в нея са специално подбрани, така че да осигурят свежест през цялата година. Акцент в градината са проектираните солитери от японски вишни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Имоти