Галена изкарала коронавируса през декември (ВИДЕО)

Певицата боледувала цял месец, след завръщане от Лас Вегас

Фолк звездата Галена направи неочаквано признание в лайв чат с диджей Дамян. В онлайн интервюто певицата обяви, че е много вероятно да е сред първите у нас, които са се заразили с коронавируса. Тя подозира, че е изкарала болеста още в началото на декември.

Според нея тя се е заразила от свой приятел в Лас Вегас, когато е имала участие там. Той й казал, че е изкарал леко вируса през ноември  и че всъщност върлува отдавна.

„Този вирус е пуснат два-три месеца преди това – през август. Но китайците са се опитали да го спрат и са се скрили.“, обяснил й той.

След завръщането си в България певицата боледувала около месец, заедно с децата си.

„Имах висока температура и треска, а децата имаха зверска кашлица, която не се повлияваше от абсолютно нищо. Бях много притеснена”.

Именно това била причината певицата да пропусне концерта за рождения ден на телевизия „Планета” и да отмени още няколко свои участия, обясни тя.

Галена издаде, че възнамерява в следващите дни да си направи бърз тест, за наличие на антитела, за да провери дали наситина вече е преболедувала. Тя разказа, че повече от 20 дни не е излизала от вкъщи заради изолацията.

Вижте във видеото какво още сподели Галена.

[embed]https://www.youtube.com/watch?time_continue=1153&v=yTI_tOCfkeA&feature=emb_title[/embed]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица