Галена и Иво Аръков опасно близки в „100 живота” (ВИДЕО)

Фолк звездата пусна нов хит на пук на карантината

Фолк певицата Галена пусна нова песен на пук на епидемията от коронавирус, която затвори клубовете и дискотеките. За часове парчето, в което изпълнителката изненадващо си партнира с актьора Иро Аръков, оглави класацията на най-бързонабиращи популярност клипове в ютуб.

„Не мога да чакам повече! След тези близо два месеца в изолация май дойде моментът да започнем малко по малко да се завръщаме към предишния си начин на живот. Обичам тази песен и се надявам да се настани в сърцата ви поне за ... 100 живота”, разкрива още Галена.

„Вълнението ми е огромно, тъй като наистина отдавна исках да я споделя с всички вас! Надявам се да съм успяла да ви подаря малко щастие в тези странни времена. Искам да изкажа специални благодарности на целия екип, работил по създаването на песента и видеото, особено на @ivoarakov за това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих”, написа Галена в инстаграм.

Феновете веднага одобриха песента и видеото, както и секси визията на Аръков.

„Иновативна, оригинална и обърнала внимание на всеки детайл. Затова и няма конкуренция. Единственият изпълнител в България, който може да нарече песните си “проекти”, защото не са просто песни с някакви клипчета. Номер едно.”, пише потребител в платформата за видеосподеляне.

„Айде достатъчно време седяхме без нова музика! Галена даде отличен старт на летния сезон и нека цяло лято да се пускат само хитове, от големи, по-големи”, пък се надява друг фен.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=8_1tInR59DQ[/embed]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица