Галена и Преслава в битка за песен на годината

Емилия и Башур в челен сблъсък със Златка

Алисия и Цветелина Янева са сред номинираните за най-стилни личности

19-1-2-galenaНа 15 януари за втора поредна година ще бъдат раздадени The 1 Lifestyle Awards - наградите, които събират десетки популярни личности от различни сфери, отличавайки ги в категориите мода, бизнес, личен живот, медии и музика.

Тази година в категория мода за титлите “Инфлуенсър” и “Най-стилна личност на годината” в битка влизат Биляна Йотовска, Бориса Тютюнджиева, Златка Димитрова, Зейнеб Маджурова, Жасмина от “Сделка или не” и певиците Алисия, Мария и Цветелина Янева. Има и номинация за “Най-екстравагантна личност на годината”, където присъстват имената на Иван Динев-Устата и Валентин Кулагин.

Най-силните номинации са в най-пикантната категория – личен живот. Там за “Свестка двойка на годината” се борят Гала и Стефан, Дани Петканов и Алекс Богданска, Джино Бианкалана и Кристиана Канева, Емилия и Жорж Башур, и Златка Райкова и Благой Георгиев.

В категория медии има номинации за “Лайфстайл предаване на годината”, “Водещ/а на годината” и “Любима риалити звезда на България”.

Музикалните номинации са разделени на БГ музика и поп-фолк, като и в двете има “Песен на годината”, “Видеоклип на годината”, “Музикална колаборация”, “Идол на годината”. Тук присъстват най-работилите изпълнители, сред които Михаела Филева, Тита, Наско Колев, и хитовите парчета на 2018 г., като “Няма такава жена” на 100 Кила, “Над закона” на Гери-Никол, “Гледай как се прави” на Криско и Слави Трифонов, “Суперпалав” на Папи Ханс, “Чужди усмивки” на Тото и др.

В поп-фолка съответно са имената на Фики, Анелия, Мария, Камелия, Цветелина Янева и др., както и песните “Да гори в любов” на Преслава, “#ДайМиЛюбов” на Галена, “112” на Галин, “Много съм добра” на Деси Слава, “По такива си падам” на Емилия и Емрах, “Любов ли е” на Алисия и Константин, “Купих ти сърце” на Емануела и Джордан, “Шефката” на Тони Стораро и Галена и др.

В надпревара за “Майка на годината” влизат синоптичките Гергана Малкоданска, Деси Банова и Никол Станкулова, както и певицата Мария Илиева, и актрисата Ралица Паскалева.

Победителите ще бъдат обявени и наградени със специално изработена статуетка на официалната церемония на 15 януари 2019 г. в The 1 Exclusive.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица