„Галерия Имоти” за първи път на Международния технически панаир в Пловдив

Международният технически панаир в Пловдив за първи път в историята си ще презентира жилищни, промишлени, туристически и бизнес обекти и проекти за тяхното изграждане по време на изложението „Галерия Имоти“.

То ще отвори врати на 25  септември, когато в града под тепетата започва 73-ото издание на  деловия форум за инвестиционни стоки и технологии. „Галерия Имоти“ дава възможност на агенции и инвестиционни дружества да представят своята дейност пред изложителите и посетителите на Есенния панаир, който е сред най-авторитетните в Югоизточна Европа.

„Инициативата стартира, за да подкрепим подема в пазара на имоти и да дадем нови маркетингови инструменти на участниците в него”, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив.

Според експерти в бранша пазарът на недвижими имоти е много активен и с балансиран ръст, което предсказва траен възходящ тренд поне в следващите 3-4 години. Най-търсени са офис площите и курортните имоти, но сериозен ръст има при индустриалните и търговските обекти.

Новост е увеличеното търсене на партньори за съвместни инвестиции в по-големи проекти като туристически комплекси  и промишлени зони. Динамичните промени в сектора и потребностите на фирмите са причина да се създаде зоната „Галерия Имоти”, която ще е част от „Стройтех“ – една от 11-те специализирани изложби в рамките на Международния технически панаир в Пловдив.

Очаква се в него да участват водещи компании от близо 40 държави. Те ще демонстрират нови технологии, продукти и услуги в областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилостроенето.

Фирми и научни институти, работещи в над 100 бранша, ще се представят пред минимум 35-40 хиляди посетители. Социологическите проучвания показват устойчива тенденция за повишаване на интереса на изложители и посетители към деловия форум. Това е резултат от непрекъснатото обогатяване на програмата му. И сега участниците ще имат нови възможности за бизнес в Международен панаир Пловдив от 25 септември до 1 октомври.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.