Ганчев и Инджов уважиха Марков

 

Гриша Ганчев и Юлиян Инджов уважиха 60-ия юбилей на една от най-големите „червени“ легенди Пламен Марков. Двамата собственици на ЦСКА присъстваха на партито на стадион „Българска армия“, редом с куп клубни величия. Димитър Пенев, Димитър Якимов и Аспарух Никодимов бяха най-ярките гости на Марков. Плеадата допълваха Красимир Балъков, Георги Денев и Георги Велинов. Заради различни ангажименти доста от поканените приятели на бившия селекционер не успяха да дойдат. Всичко на стадиона блестеше с марката ЦСКА. Пристигна и първият президент в демократично време на „армейците“ - Валентин Михов.

„Ръководството, спортно-техническият щаб и всички служители на Футболен клуб ЦСКА пожелават на Пламен Марков много здраве, щастие, лични и професионални успехи", се казва в специално съобщение, поместено на официалния сайт.

Сега Марков е спортен директор на клуба, а два пъти бе старши треньор през годините. Но най-ярко звездата му грееше като футболист. Славният полузащитник стана 6 пъти шампион на България, игра при паметните победи над „Ливърпул“ и „Байерн“. Той е и последният треньор, класирал България на голям форум - Евро 2004. Два пъти е коронясван за треньор №1 на годината в анкетата на „Труд“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ