Гарантираме по-добро здравеопазване чрез въвеждане на електронна здравна карта

Следващо управление на ПП ГЕРБ гарантира по-добро здравеопазване чрез въвеждане на електронна здравна карта, обяви в Асеновград председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

"Ще вземем решителни мерки, за да има сигурност във всички населени места - ще увеличим броя на полицаите и ще въведем видеонаблюдение. ГЕРБ трябва да получи доверието на всички български граждани, защото в трудното положение, в което е Европа, имаме нужда от стабилна и просперираща държава", допълни Цветанов. Той увери жителите на Асеновград, че ГЕРБ предлага реални решения на всички поставени от обществото въпроси. "Най-чувствителната тема, която засяга всички, е свързана с доходите и пенсиите. За разлика от опонентите ни, ние сме искрени към нашите избиратели. В следващ мандат на ГЕРБ ще има увеличение на пенсиите и заплатите, но то ще бъде съизмеримо с икономическия ръст на страната. Има партии, които искат да върнат времето десетилетия назад, но ние ще се противопоставим на това. В неделя трябва да постигнем убедителна победа, за можем да го гарантираме, че няма да допуснем повече компромиси с изпълнението на управленската си програма. Трябва заедно да преодолеем популизма, агресията и разделението на нацията с номер 11 в бюлетината за ГЕРБ на 26 март. ГЕРБ ще продължи да работи за развитието на държавата и обединение на нацията", каза още зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов обясни, че партията е участвала във всички национални дебати. "Сигурен съм, че хората видяха разликата в качествата и капацитета на кандидатите от БСП и ГЕРБ", заяви шефът на Националния предизборен щаб и похвали дейността на двамата кандидати за народни представители от ГЕРБ-Асеновград Силвия Хубенова и Христо Грудев. Цветанов подчерта, че те са помогнали в региона да се случват политики в интерес на хората.

Цветан Цветанов обяви още, че водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив област ген. Константин Попов е доказал се лидер и подобни достойни офицери от българската армия като него имат място в политиката. "Намираме се в изключително време. Не сме имали толкова важни избори, в които да избираме между доброто и злото, между агресията и градежа, между светлото и тъмното. Страната ни може да продължи да се развива само с ГЕРБ, затова изберете бюлетина № 11 за реалните решения за България", призова асеновградчани ген. Попов

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика