Гвардейският духов оркестър с тържествен концерт по повод Деня на храбростта

Снимка: Денислав Стойчев

На 3 май 2019 г. от 20.00 ч. пред Билетния център на Националния дворец на културата в столицата ще започне музикалният парад на военните духови оркестри, в който ще участват Гвардейският представителен духов оркестър, Фестивалният оркестър и представителните военни духови оркестри на Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, както и изпълнители от Представителния ансамбъл на въоръжените сили. Освен известни български маршове, военните духови оркестри ще представят музикални творби от богатия си жанров репертоар, съобщщиха от пресцентъра на МО.

На 5 май 2019 г. от 19.00 ч. в зала 1 на НДК в гр. София Гвардейският представителен духов оркестър и Представителният ансамбъл на Въоръжените сили ще изнесат тържествен концерт за жителите и гостите на столицата. Той е под патронажа на президента и върховен главнокомандващ въоръжените сили, министъра на отбраната и началника на отбраната.

В концерта по повод Деня на Храбростта и празника на Българската армия ще участват Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Росица Кирилова, Райко Кирилов, Бойка Дангова, Емилия Валенти, фолклорно трио „Ладена“, квартет „Армейска песен“, детска вокална група „Пим-пам“, мажоретен състав от Ботевград, клуб по спортни танци „Гранд“ към Военния клуб в гр. Хасково, танцова формация „Алгара“ и др. Тържественият концерт е с вход свободен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България