Д-р ист. Николай Панайотов: Притежаваме единствената в света колекция от ритуални ножове за обрязване Откритият във Варненския халколитен некропол „златен фалос“ всъщност е предпазител /превръзка/ след обрязването

Пускат ток на най-богатите Електрическото „сърце” на най-луксозния SUV издържа 50 километра

Германският министър на външните работи нарече Асад “безчовечен” в реч в ООН

Полицията спря шествията на феновете

Тома Биков: ГЕРБ не се страхува от президента

Ген. Румен Миланов: Колкото по-шумен е един арест, толкова повече грешки се допускат

Арестуваха босненски гражданин с автомобил, пълен с оръжия в Италия

Еманюел Макрон: Франция и САЩ ще работят за ново ядрено споразумение с Иран

Съвместна проверка на плаж „Делфин“ направиха експерти от РИОСВ – Бургас и Министерството на туризма

Лиляна Павлова: Готови сме за клуба на развитите страни

Виетнамците се завръщат Десетки студенти от далечната страна ще се трудят в "Албена"

България, Румъния, Гърция и Сърбия формират работни групи за ускоряване на инфраструктурните проекти на Балканите

Вижте акцентите от броя на “Труд” в сряда, 25 април 2018

Унгария начело на Вишеградската четворка взе наградата за „Оригинално представяне“ Призът бе връчен на Международното туристическо изложение във Велико Търново

36% от българите ще спестяват през 2018 г.

Генерал Константин Попов в Калояново: Напред и нагоре за България заедно!

“Моят девиз е “Напред и нагоре за България заедно”, декларира водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов на среща със симпатизанти в село Калояново, където думите му бяха посрещнати с аплодисменти.

Генералът припомни сентенцията на Антоан дьо Сент Екзюпери, че човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и посочи, че екипът на ГЕРБ – Пловдив област е от доказали се специалисти в различни професионални сфери, които искат да работят за България и да следват мечтите си. “Нашата цел е да ви убедим, че можем да живеем в по-добра, икономически стабилна и сигурна държава. Благодаря Ви, че ми давате кураж, че в Пловдив област ще ги бием”, допълни ген. Попов.

Той бе придружаван от кандидат-депутатите Данка Люртова, Ева Апостолова, Младен Шишков и областният координатор на ГЕРБ-Пловдив Розалин Петков. “Всичко, което ГЕРБ изгради през двата си мандата се вижда. Нека да се върнем 10 години назад, за да видим нашите опоненти какво са направили”, заяви пред жителите на Калояново Данка Люртова. Тя бе категорична, че в края на мандата си претендентите за депутати от листата на ГЕРБ Пловдив област ще се изправят пред хората и ще ги гледат в очите, защото са оправдали доверието им.

“ГЕРБ е единствената партия, която за 10 години остави нещо след себе си”, заяви кандидатът за народен представител Младен Шишков и призова хората да изберат тези, които предлагат реални решения. Шишков отбеляза, че досега приоритетът на ГЕРБ е бил инфраструктурата, а в програмата за следващия мандат се акцентира на социално-икономическата област. “Много бих искала с работата си в българския парламент, да покажем, че сме достойни хора, които можем да направим живота у нас по-спокоен и хармоничен”, обяви кандидатът за народен представител Евелина Апостолова. Според нея учители трябва да стават най-умните, образовани и амбициозни млади хора, които да се включат в образователния процес на всички нива, за да подготвят конкурентноспособни младежи.

Областният координатор на ГЕРБ-Пловдив Розалин Петков допълни, че всички кандидати за народни представители са общественици с будно гражданско съзнание и благодари на Изпълнителната комисия, на председателя Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов за балансираната листа начело с “истински 4-звезден генерал” – ген. Константин Попов.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.