През обектива на „Труд“: Как Борисов и Меркел отговарят на медиите (СНИМКИ)

Борисов отговаря на „Труд“: Лидерите от Западните Балкани трябва колкото се може по-бързо да покрият критериите за членство в ЕС

ЦСКА бие с голове на новите

Гледайте НА ЖИВО пресконференцията на Борисов и Меркел

Меркел отговаря на „Труд“: Подкрепяме България за Шенген, но не мога да кажа точна дата за присъединяване Възлагаме големи надежди на българското председателство, каза германският канцлер

Ердоган обяви началото на турската военна операция в сирийския град Африн

Вучич към сърбите в Косово: Останете тук, не напускайте домовете си, ще ви помагаме

Делегация на ЕК оцени високо работата на ГДБОП в сферата на киберсигурността

Спас Русев гледа „Левски“

Въвеждат Монтесори педагогика в детските градини в Габрово Проектът стартира с 90 000 лева

НКЖИ: Неразрешена маневра е причина за дерайлиралата цистерна с газ на гара Бяла

Борисов и Меркел разговарят в резиденция Бояна (СНИМКИ)

Екатерина Захариева: Реалистично е Македония да получи покана за членство в ЕС още тази година

Произвеждат 50 хиляди кубика сняг за Световното по сноуборд в Банско

4-годишно детенце почина, роми окупираха разложката болница

Генерал Константин Попов: Моята кауза е българската армия!

„Моята кауза е българската армия! България трябва да има силна и боеспособна армия, защото без нея не може да има силна държава, и аз ще работя затова“, декларира водачът на листата на ПП ГЕРБ – Пловдив област генерал Константин Попов на срещата си с общинските организации на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и Съюза на ветераните от войните в Раковски.

Той счита, че когато става въпрос за отбрана, цветовете на партиите избледняват. Ген. Попов припомни, че още когато станал началник на отбраната през февруари 2016 г., е бил категоричен, че страната ще има все по-голяма необходимост от въоръжените си сили.

По негово предложение с промени в закона са били върнати орязаните преди това правомощия на началника на отбраната.

Ген. Поров подчерта, че в Българската армия служат достойни хора, които заслужават по-високи заплати, по-добра екипировка и по-топло отношение. Вдигане на възнагражденията и на полицията, осигуряване на по-надеждното й оборудване и интеграцията й с армията, е друг от приоритетите, върху които той ще работи като народен представител. Според генерал Попов Европейският съюз трябва да разполага със собствени отбранителни способности и това е посоката, в която се стремим.

Председателят на организацията на Съюза на ветераните от войните в Раковски Любомир Стрехин специално благодари на ген. Константин Попов затова, че с неговия подпис трите най-скъпи образа на България – тези на Левски, Ботев и Раковски, са били качени на самолет, обиколили са всички авиобази в страната и с патриотичните си послания са мотивирали родните летци.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.