Генерал Михо Михов водач на листата на коалиция "АБВ-Движение 21" в Пловдив

Под номер 16 Коалиция "АБВ-Движение 21" регистрира днес в 16 РИК листата си с кандидати за народни представители в 16 МИР Пловдив-град. Това съвпадение не е случайно и със сигурност ще ни донесе късмет, шегуваха се представители на пловдивското ръководство на ПП АБВ.

"Успехът ни е сигурен, защото водач на пловдивската листа е бившият началник на Генералния щаб на Българската армия ген. Михо Михов, военен пилот първи клас, досегашен народен представител и човек с опит в дипломацията", заяви лидерът на АБВ под тепетата Кирил Чалъков. Под №2 в листата на коалицията е политологът Лидия Стойкова-Чорбанова от "Движение 21". Всички 17 кандидати за народни представители са доказани професионалисти в своята област, хора готови да отстояват интересите на пловдивчани и да решават техните проблеми.

В нея са включени нови лица, както и представители на младежката организация и на гражданските съюзи. Нашата кампания ще бъде толерантна и позитивна, увериха местните водачи на коалицията в Пловдив.

От ръководството на ПП АБВ пък подаряват на пловдивчани безплатен вход за пиесата на Ст. Л. Костов "Големанов" този четвъртък от 19 часа в Градския дом на културата "Борис Христов".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика