Генерал Попов поднесе цветя на паметника на братя Вазови в Сопот

Цветя пред паметниците на братята генерали Георги и Владимир Вазови в град Сопот поднесоха водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област ген. Константин Попов, кандидат-депутатите Данка Люртова, Евелина Апостолова, д-р Катя Попова и Силвия Хубенова и председателят на Общинския съвет и местен лидер на ГЕРБ Марияна Кацарова. Генерал Попов посети и къщата-музей в Сопот, в която през 1850 г. e роден българският писател и поет Иван Вазов. Уредникът на музея разказа за периода, известен в историята като "Страшното", когато през 1877 г. в разгара на Руско-турската война къщата е опожарена и от нея остава само стара икона на майката на Вазов - Съба Вазова.

Домът на писателя е възстановен през 1935 г. по спомени на брат му ген. Георги Вазов и сестра му Въла Фетваджиева. "Има политици, които изпълняват обещанията си и такива, които само обещават красиви неща. Нека на 26 март си спомним при чие управление имаше обезценен лев, фалирали банки, спрени европейски фондове и изпразнена хазна. Не гласувайте единствено заради прекрасните и омайни думи, които чувате. Убеден съм, че единствено с бюлетина №

11 ще запазим стабилна държавата ни и ще градим европейско бъдеще" - това заяви пред жителите на Сопот и селата Иганово и Кърнаре генерал Константин Попов. Кандидатът за народен представител Данка Люртова пък посочи, че до два месеца в Кърнаре ще има нова модерна детска площадка, каквато вече бе открита в Иганово.

Кандидатът за народен представител Евелина Апостолова отправи молба към присъстващите всеки един от тях да убеди поне 11 души да повярват на ГЕРБ. "Бюлетина №11 и партия ГЕРБ са единствената алтернатива за по-добър живот в България", заяви Апостолова. Кандидат-депутатът д-р Катя Попова пък обясни, че корупцията в здравеопазването и източването на Здравната каса ще бъдат спрени с единна електронна здравна карта.

"Гласувайте на 26 март с №11 за убедителна победа на ГЕРБ", обърна се към хората д-р Попова. Кандидатът за народен представител Силвия Хубенова посочи, че ГЕРБ е партията, която върши нещата честно и коректно. "Лесно е да се впуснеш по линията на популизма - всеки може да обещава 300 лв. пенсия, но въпросът е откъде ще дойдат тези пари", обяви тя, визирайки обещания на опонентите си. "Всички пари, които останалите политически сили обещават да раздават, са спечелени от правителството на ГЕРБ", отбеляза още Силвия Хубенова.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле