Ген. Кирчо Киров: Случаят "Скрипал" е грандиозно мероприятие срещу Русия

Ген. Кирчо Киров

Категорично съм убеден, че това не може да бъде руска наказателна акция. Страната, която е най-малко заинтересована е Русия и Путин. Там утре предстоят избори. Това е грандиозно мероприятие, насочено към Русия. Интерес имат Западните страни, които искат да натикат Русия в ъгъла, да я омаловажат като световна сила. Това каза пред Канал 3 бившият директор на разузнаването, генералът под домашен арест Кирчо Киров.

"В Лондон преминават огромни руски потоци и не е изключено смъртта на Глушков да е свързана с това”, смята той.

”Във Великобритания има голяма колония от руснаци, които са настроени против Путин и не е изключено и това да е част от вътрешни разправии между руската емиграция там”, посочи Киров.

”Без съмнение високото посещение на тримата директори на секретни служби на Русия в САЩ е знаково. Досега не се е случвало. На срещата са разгледали всички опции за сътрудничество в борбата с тероризма и въпроси от политически характер”, коментира още Киров.

" Смяната на държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън се проточи, слуховете тръгнаха още преди година. Той беше човекът в екипа на Тръмп, който не говореше на един език с него", коментира още разузнавачът.

Трета световна война няма да има! Това е виртуална заплаха!, категоричен е Кирчо Киров.

”Сигурен съм, че истината за мен ще възтържествува. Тези дела си имат своите автори – изпълнители и поръчители. Вярвам в хора с морал в съдебната система”, заяви той по повод делата, които се водят срещу него.

Коментари

Задължително поле