На 14 октомври 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 14.10.2019

Три пожара горят край хълма Трапезица в Търново

Отиде си Милчо Левиев – съвременният гений в джаза Легендарният музикант, аранжор и пианист донася световна слава на България

Турция засилва офанзивата в Сирия (ИНФОГРАФИКА)

Пол Маккартни често сънува Джон Ленън

Чакаме чернокопа да дойде от Румъния Морето край Варна е пълно със сафрид

Борисов: Борбата с тероризма и радикализма на Балканите и в Европа ще бъде основна тема по процеса „Акаба“

Ивайло Иванов: Убитата в „Младост” е разстреляна от свой познат

Българка има най-ниския глас на планетата Марияна Павлова отдавна мечтаела за рекорда

Генералният консул на България в Чикаго Иван Анчев: Задържан е убиецът на четиримата жертви

Частните уроци поскъпнаха двойно Над 2800 лева излиза подготовката на седмокласник

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 14 октомври 2019

Опозицията на Орбан се цели в Будапеща

Ген. Константин Попов: Антикорупционен кодекс ще се бори със сивата икономика

„Създаването на Антикорупционен кодекс, с който да се премахне корупцията на всички нива и да се пребори сивата икономика е сред акцентите в програмата на ГЕРБ за управление“, декларира пред пенсионери и ветерани в село Чоба водачът на листата на ГЕРБ-Пловдив област генерал Константин Попов.Той изтъкна, че това е и един от начините да се повишат доходите и пенсиите на хората.

„Правилно са Ви номинирали за народен представител, защото ще защитавате интересите на всички и ще работите за слънчева България. Възхитена съм от биографията ви и се радваме, че сте дошли да ни изслушате“, с тези думи 87-годишната Радка Геновска посрещна ген. Попов. Възрастната жена се оплака, че пенсията й е прекалено ниска въпреки дългите години трудов стаж.

Иван Топов, пенсиониран техник, обслужвал МиГ 17 и МиГ 19 се възмути, че работодателите не плащат осигуровки на реалните, а на минималните възнаграждения. „Човек губи доверие, когато няма чувство за справедливост“, съгласи се генералът. „Като български войник не се съмнявам, че сте голям патриот“, каза по време на срещата Георги Шанлиев, който припомни на ген. Попов, че трябва да се направи нещо за сигурността в българските села, където възрастните хора се страхуват да замръкнат сами вечер.

„Именно на това акцентира програмата на ГЕРБ – полицай във всяко село и видеонаблюдение, които ще решат проблема с престъпността“, отвърна водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област.

„Моите уважения към автобиографията Ви, чест и почитания. Рядко са такива хора като Вас минали през цялата йерархична стълбица, за да стигнат до началник на отбраната на България“, обърна се към ген. Попов председателят на Съюза на запасните офицери в Чоба Дечо Дечев. Той поиска да узнае какви мерки ще се вземат за бежанците по границата. Генeрал Попов увери, че армията и МВР имат планове, работят и ще продължат да работят за предотвратяване на бежански поток в България.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.