Откриха следи от аварията във Фукушима в калифорнийско вино

Щракнете перфектното селфи час преди залез Дръжте телефона на нивото на лицето или малко по-нагоре, никога отдолу

Али Хаменей: Преговорите с Вашингтон ще бъдат очевидна грешка

Волен Сидеров с контрапроверки по морето

Банков обир в Несебър Отмъкнаха 100 000 лева

Правнучка на фотографа Димитър Карастоянов откри изложба Германски шпионски камери колкото кибрит и дагеротипия на 168 години пазят в музея на фотографията в Казанлък

Обвиниха в опит за убийство нападателя от Любек

Президентът Радев: Никола Вапцаров се осмели да предизвика историята

Мъж заплаши да скочи от втори етаж на болницата

Финансовият министър на САЩ: Доналд Тръмп не се опитва да влияе на валутните пазари

Бетонна плоча рухна и уби работник в Пловдив

Германия премахва икономическите ограничения срещу Турция

НАСА изстрелва сонда за изучаване на слънчевата корона

Столетница прогони с бастуна си крадци от дома си в Берлин

Тома Биков: Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Нинова, ще сезираме прокуратурата Това е заплаха към националната сигурност, посочи депутатът

Ген. Константин Попов: Победа на ГЕРБ означава подем за България!

„За нас победата е без алтернатива, защото тя означава подем за България. За мен и екипа на ГЕРБ моралът стои по-високо от властта“, заяви водачът в листата на ПП ГЕРБ в 17-и МИР Пловдив област генерал Константнин Попов в Стряма, където се срещна с жители на селото в присъствието на кандидата за народен представител Младен Шишков, кмета на Община Раковски Павел Гуджеров и кмета на Стряма Васил Черпелийски. Ген. Попов посочи, че в парламента трябва да влязат морални хора, които съзнават своята отговорност. „Ако няма морал горе, ние сме обречени“, категоричен бе генералът.

Според него вотът на 26 март е решаващ за развитие на България предвид моментната сложна външно- и вътрешнополитическа обстановка. „Изборът е важен не само за държавата, а и за всички нас“, допълни ген. Попов. „България е пред важен избор, който ще определи бъдещето и ориентацията на страната“, обяви кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той припомни, че Стряма е била десетки години без храм, след като Чирпанското земетресение през 1928 г. е разрушило предишния. Единствено правителството на ГЕРБ отпусна голяма част от парите за построяване на нова църква, която Бойко Борисов лично откри, отбеляза още Шишков. Младен Шишков определи за своя основна цел да помага на общината и обеща изнесени приемни в с. Стряма винаги, когато има желаещи да поставят проблемите си. „Въпреки апатията е важно да се мобилизираме и гласуваме на 26 март – разумно и с мисъл за България“, призова за народен представител.

Кметът на Стряма Васил Черпелийски благодари на кмета на община Раковски Павел Гуджеров от ГЕРБ и на общинските съветници за приетия и гласуван бюджет от 400 000 лева за селото. Той обясни, че предстои старт на изграждането на велоалея и на дългоочакваната детска ясла, която ще бъде открита през август.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.