Български шофьор е задържан във Франция заради мигранти в камиона

Иван Нейков: В България има достатъчно работници, но не ги използваме

Премиерът Бойко Борисов: Намалихме външния дълг с 2,3 млрд. лв. Трети сме в Европа след Естония и Люксембург по нисък борч

Ново зрелищно 2:2 в голямото дерби, но “Левски” е на финал

Макрон в Конгреса на САЩ: Не споделям илюзията на национализма

Иновации в грабежа по гари, болници и телефони Искат от жертвите да звънят лично на “МВР-шеф”

Испания залови 9 тона кокаин

Вижте акцентите от броя на “Труд” в четвъртък, 26 април 2018

Лекари спряха влак, за да спасят жена, ухапана от змия

Турция е залята от десетки хиляди афганистански мигранти

Близо 20 задържани фенове преди началото на дербито Левски-ЦСКА

Искаме си островите от Румъния Депутатът от ВМРО Александър Сабанов твърди, че така страната ни ще увеличи и територията си

Изнасяме мебели за Китай Общият експорт за миналата година надхвърля 335 милиона евро

Валери Симеонов: Законът не се спазва, това е двуличие, пуши се навсякъде

Десет инспектори обвинени за подкупи Един от задържаните е съпруг на спец­прокурорка, но не е имало теч на информация

Ген. Константин Попов: Победа на ГЕРБ означава подем за България!

“За нас победата е без алтернатива, защото тя означава подем за България. За мен и екипа на ГЕРБ моралът стои по-високо от властта”, заяви водачът в листата на ПП ГЕРБ в 17-и МИР Пловдив област генерал Константнин Попов в Стряма, където се срещна с жители на селото в присъствието на кандидата за народен представител Младен Шишков, кмета на Община Раковски Павел Гуджеров и кмета на Стряма Васил Черпелийски. Ген. Попов посочи, че в парламента трябва да влязат морални хора, които съзнават своята отговорност. “Ако няма морал горе, ние сме обречени”, категоричен бе генералът.

Според него вотът на 26 март е решаващ за развитие на България предвид моментната сложна външно- и вътрешнополитическа обстановка. “Изборът е важен не само за държавата, а и за всички нас”, допълни ген. Попов. “България е пред важен избор, който ще определи бъдещето и ориентацията на страната”, обяви кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той припомни, че Стряма е била десетки години без храм, след като Чирпанското земетресение през 1928 г. е разрушило предишния. Единствено правителството на ГЕРБ отпусна голяма част от парите за построяване на нова църква, която Бойко Борисов лично откри, отбеляза още Шишков. Младен Шишков определи за своя основна цел да помага на общината и обеща изнесени приемни в с. Стряма винаги, когато има желаещи да поставят проблемите си. “Въпреки апатията е важно да се мобилизираме и гласуваме на 26 март – разумно и с мисъл за България”, призова за народен представител.

Кметът на Стряма Васил Черпелийски благодари на кмета на община Раковски Павел Гуджеров от ГЕРБ и на общинските съветници за приетия и гласуван бюджет от 400 000 лева за селото. Той обясни, че предстои старт на изграждането на велоалея и на дългоочакваната детска ясла, която ще бъде открита през август.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.