Президентството: Извършена е нерегламентирана публикация в профила на държавния глава

Приход от 1,4 млн. лева от данъци планира Община Павликени

Д-р Красимира Иванова: Хепатит C уби баща ми, зарази се след кръвопреливане Системата за проверяване на кръвта да гарантира 100% нейната безопасност, призова сестрата на премиера Бойко Борисов

Проф. Божидар Димитров: Комунизмът у нас беше държавен капитализъм

Патриарх Неофит за македонската църква: Имаме консенсус по главните въпроси на бъдещото

Премиерът Борисов ще се срещне с чешкия си колега Андрей Бабиш

Дамаск осъди турската операция в град Африн

Цецка Цачева: Няма да се въвежда трети пол и да се признават еднополови бракове

Катастрофа затапи пътя за „Капитан Андреево“ край Харманли

Министър Ангелкова: Всички 5-звездни хотели са резервирани на 90% за летния сезон

Щурмови хеликоптер „Апачи“ се разби в САЩ Двамата пилоти са загинали

Турция праща и сухопътни сили в операцията в Северна Сирия

Пост на турски език се появи в профила на президента във фейсбук

„Ауди“ изтегля 127 000 нови автомобила заради проблеми с емисиите

Лео Кадели: Приятели, помагайте

Ген. Михо Михов: Задачата ни е балотаж с участието на Ивайло Калфин и проф. Любомир Халачев

„Управляващите продължават да се държат с нашата армия като с доведено дете. Бюджетът на Министерство на отбраната ще се увеличи едва с 80 млн.лв., при положение, че НС гласува два проекта за модернизация и инвестиционни разходи, които надвишават 1,5 млрд.лв.“ Това каза в предаването „Още от деня“ на БНТ ген. Михо Михов, член на предизборния щаб на коалиция „КАЛФИН – ПРЕЗИДЕНТ“ и председател на парламентарната комисия по отбрана.

„В обществото ни трябва да се води разговор по темата има ли смисъл да се връща задължителната казарма. Наборната служба днес не може да се възстанови, поради неподготвеност на инфраструктурата и новите генерации млади хора. Ние от коалицията сме за военно техническа подготовка на средношколците. Сега в Плевен това се прави на доброволни начала. Вижте как в Полша решиха да си съзададат обстановка за териториална отбрана на доброволен принцип“, коментира генералът. Той се присъедини към тревожните симптоми на незаинтересованост у много българи към изборите. И изрази недоволството на своите съратници към промените на ИК в последния момент.

„Призовавам всички, които са поканени от Ивайло Калфин на диспут, да се явят, защото има какво да научат от него. А гражданите ще могат да преценят кой кой е и как може да реши проблемите в обществото ни, които са много – икономика, бедност, социално неравенство и т.н.“, каза ген.Михов. Според него повечето допуснати грешки от левите партии се дължат на централите им, които носят отговорност за разцеплението вляво. Многото кандидати в това политическо пространство объркват традиционните им избиратели.

„Нашият лагер не е безгрешен, имам критични забележки. Например смятам, че нашата президентска двойка трябваше да бъде обявена още през юни-юли и досега щеше да е набрала голяма скорост. АБВ води битка за установяване на държавническо поведение. Ако хората се доверят на Ивайло Калфин, това ще е добро за ситуацията, в която се намираме – емигрантски натиск, небоеспособни въоръжени сили. Основният опонент на нашата способна кандидат президентска двойка, са неспособните претенденти“, добави още ген. Михо Михов. Той поясни, че коалицията е на мнение, че няма нужда от милитаризирани кандитати, тъй като залага на експертите.

„Нашата близка задача е балотаж с участието на Ивайло Калфин и проф. Любомир Халачев. Разчитаме на разумните хора. Не съм от депутатите, които ходят да сервилничат и да се молят, но мисля, че и хората не бива да бъдат подценявани, че някой може да им заповядва за кого да гласуват“, каза ген. Михов.
„АБВ като модерна партия ще работи за НАТО и ЕС. Но на Русия не бива да се налагат повече санкции. Сега се води северноатлантически диалог с министрите на отбраната в Брюксел, а Москва отмени посещението си в Испания, за да не дразни членовете на НАТО. Смятам, че Москва е отрезвена и трябва да заработи добре с всички европейски страни“, посочи генералът.

„Не работете отгоре надолу, а обратно в дипломацията с Македония, за да получим онова, което желаем – добросъседство и братство с тях“, коментира още бившият посланик в Македония.
„Призовавам хората да гласуват за Ивайло Калфин и проф. Любомир Халачев, защото са модерни, имат европейски опит и не се борят за милитаризъм, а за нравствена революция и сплотяване на нацията, както и за решаване на демографския срив в държавата“, заключи генерал Михо Михов.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.