Ген. Попов в Брезово: Страната ни я очаква дестабилизация, ако се отнесем небрежно към вота

"Тези избори са изключително важни за страната ни и ако се отнесем небрежно към тях,  ни очаква дестабилизация", предупреди водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов в Брезово, където се срещна с местни жители и симпатизанти. "Когато светът се тресе, не може да си позволим да си клатим къщата. Вярвам, че почтените и мъдри хора в България ще направят на 26 март верен избор", категоричен е генералът. Като доказал се лидер в областта на отбраната, той допълни, че ще работи за силна армия, от каквато има нужда България.

В Брезово водачът на листата на ГЕРБ в 17 МИР бе придружаван от кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова  и Нели Минчева и областния координатор на партията Розалин Петков. "Един от основните ни опоненти БСП са обявили, че трябва на всяка цена да вземат властта, защото ще им е за последно. През двата мандата на премиера Бойко Борисов България тръгна нагоре, затова е важно на изборите да излезете и да гласувате за ГЕРБ", призова Младен Шишков. Той определи като своя лична цел да работи за малките общини, каквито  са Раковски и Брезово. Шишков пое ангажимент да съживи Брезово, ако бъде избран за народен представител на ГЕРБ-Пловдив област.

"Една от каузите ми е да ви убедя, че депутат не е обидна дума и да върна авторитета на институцията. Дали ще бъдем, или не в Народното събрание, ние ще работим, за да дадете доверието си и подкрепите  ГЕРБ", заяви кандидатът за народен представител Евелина Апостолова. "Ако Брезово излъчи депутат, ще можем да разчитаме изключително много на неговата помощ. Четири години се борим срещу статуквото и целта ни не е да вземем властта, а да направим нещо за града и жителите му. Досега в Брезово нищо не се случва, защото общината е в ръцете на БСП, които се опитват да преживяват и просъществуват чрез нея", бяха думите, с които кандидатът за народен представител Нели Минчева се обърна към пълната зала. Тя изтъкна, че проблемите в общината могат да бъдат решени, ако ГЕРБ има правителство, а Брезово - лоби в парламента.

Избори 2020. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Задължително поле