Ген. Попов в Карлово: Партиите трябва да са единни, когато става дума за въоръжените ни сили

„Ще работя за силна армия и затова да върнем самочувствието на българския войник. В отбраната няма цветове. Когато става дума за въоръжените ни сили, партиите трябва да са единни и да защитават националния интерес“, това заяви водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов пред запасни офицери в Карлово.

Местната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса „Васил Левски“ подари на ген. Попов книгата на Петър Ненков „Със Стремци в мир и в бой!“ и „История на запасното войнство от Карлово и региона“.

Председателят на Съюза на запасните офицери в Карлово Антон Мерудийски пожела на генерала успех на вота на 26 март и да не забравя славното бойно минало на войниците от Стрямската долина. Полк. инж. о.з. Мерудийски покани ген. Попов да стане член на карловската организация на Съюза на запасните офицери. В края на срещата водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област подписа платформа за сътрудничество и съвместна дейност с общинската организация на Съюза на запасните офицери в Карлово.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.