Ген. Попов в Карлово: Партиите трябва да са единни, когато става дума за въоръжените ни сили

Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

"Ще работя за силна армия и затова да върнем самочувствието на българския войник. В отбраната няма цветове. Когато става дума за въоръжените ни сили, партиите трябва да са единни и да защитават националния интерес", това заяви водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област генерал Константин Попов пред запасни офицери в Карлово.

Местната организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса "Васил Левски" подари на ген. Попов книгата на Петър Ненков "Със Стремци в мир и в бой!" и "История на запасното войнство от Карлово и региона".

Председателят на Съюза на запасните офицери в Карлово Антон Мерудийски пожела на генерала успех на вота на 26 март и да не забравя славното бойно минало на войниците от Стрямската долина. Полк. инж. о.з. Мерудийски покани ген. Попов да стане член на карловската организация на Съюза на запасните офицери. В края на срещата водачът на листата на ГЕРБ Пловдив област подписа платформа за сътрудничество и съвместна дейност с общинската организация на Съюза на запасните офицери в Карлово.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика