Каракачанов: Във ВВС тече активен процес на поддръжка и модернизация на наличната техника

Жертвите на „Хагибис“ са вече 56

Пътешествие до три дестилерии в Шотландия ще спечели посетител на Уиски Фест София 2019

Комисар Мария Габриел: Университетите имат ключова роля за запазването на Европа като световен лидер в науката

Книга за Живков изчезна за ден от щандовете

Андре Токев стана дядо

Удължиха с два месеца разследването на катастрофата с Местан

Вицепремиерът Николова инициира работна среща за увеличаване на наказанията за компютърни престъпления

Моника Валериева проговори за козметичния си бранд Моделът разкри как се финансира и върху какво работи

Песков: Поддържаме връзка с турските власти за операцията в Северна Сирия

Google вади нов лаптоп Новата машина се очаква на 15 октомври

Бутат още опасни съборетини в Максуда

Засилени мерки за сигурност в София, фенове на Англия пият от сутринта (СНИМКИ)

„Мерцедес“ пак обезсмисли сезона

Ген. Радев във Ветово: Има вълна от енергия на хората, искащи промяна. Изчезват страхът и апатията

ГЕРБ вече загубиха морално, остава да загубят и фактически изборите

„В България се надига вълна от енергия на хората, които искат промяна. Сега те говорят смело и открито, изчезват страхът и апатията. Обединени можем да постигнем тази промяна, за доброто на България на 6-ти номври“. Това заяви на среща с граждани в община Ветово, Русе кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев. Той изтъкна, че ГЕРБ разбират че губят, и че може да има президент, който да не участва в техните схеми и да обединява нацията около значими национални цели. Радев заяви, че с напускането на честното съревнование и използването на компромати и други методи, ГЕРБ вече са загубили морално, остава да загубят и фактически. „Няма да бягам и да се крия от критично важни за държавата проблеми – демографска криза, образование, селско стопанство, земеделие, икономическо развитие, местна власт“, каза още генералът.  Радев заяви, че трябва да имаме президент здраво стъпил на краката си, да се води само от интерсите на българския народ, да стои зад приоритетите на България и да се ангажира с основните проблеми в държавата. Според него само така ще постигнем: по-свободни институции, повече сигурност и спокойствие за хората, за бизнеса и селското стопанство, за местното самоуправление, да се работи за решаване на проблемите в здравеопазването и образованието,  повече грижа за възрастните хора и за децата и най-вече младите, напуснали страната ни или готвещи се да я напауснат, да я припознаят отново, като своя родина, където имат перспектива. „За всичко това ще се борим заедно с Илияна Йотова, ако получим доверието на българските граждани“, категоричен бе той.

Ген. Радев в Бяла: Държавата се е отдръпнала от малките населени места, но не им дава и възможност да решават сами проблемите си

„Държавата се е отдръпанала от малките населени места и селата, и е изоставила хората, които живеят там. Имненно обаче малките общини имат нужда от най-голяма помощ и подкрепа от страна на държавата“, заяви ген. Радев при срещата си с граждани в Бяла, една от общините, където първоначално бе издигната кандидатурата му. Той обясни, че в същото време централната власт не способства хората да имат повече правомощия в местната власт и повече средства, за да могат сами да решават приоритетите и проблемите си, а не да се налага за всяко нещо да питат централната власт. Генералът подчерта, че за него връзката с местата власт ще бъде от основно значение. Радев благодари на жителите на Бяла за подкрепата и за това, че са едни от първите, повярвали в него. Гражданите заявиха своята твърда подкрепа и желание да спомогнат за това на изборите с номер 13 да се постигне нужната промяна за страната ни.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.