Ген. Радев на винена дегустация в Сухиндол

Поднасят цветя пред паметника на загиналите във войните горнооряховчани

Кандидатът за президент ще посети и Павликени, Велико Търново и Горна Оряховица

Кандидатът за президент ген. Румен Радев пристига днес в Сухиндол, където ще посети Музея на лозата и виното и ще дегустира сред най-хубавите български вина. Преди това обаче той има среща с кмета на града Пламен Чернев, а след това е предвидена среща с жителите на населеното място в ритуалната зала на общинската администрация. После градоначалникът ще заведе ген. Радев в Музея на лозата и виното, където ще бъде организирана дегустация на вино и среща с главния технолог и председател на съюза на енолозите в България Станимир Стоянов.

Обиколката на кандидата за държавен глава продължава в Павликени. Там ген. Радев ще разговаря с местни жители в клуба на БСП.

Следващата спирка на кандидат за президент е разсадникът за декоративна растителност, който се намира на пътя между село Михалци и Павликени. Обиколката не приключва дотук. В Полски Тръмбеш ген. Радев ще разговаря с избиратели в залата на историческия музей. Там той ще поднесе цветя пред паметника на загиналите във войните горнооряховчани.

Кандидат-президентът ще проведе и среща със социалисти, офицери от запаса в Младежкия дом в Горна Оряховица.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика