Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 17.10.2019

На 17 октомври 2019 да почерпят

Възрастен мъж се самоуби с преработен пистолет в Бургас

Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Ген. Румен Радев: Войната по пътищата трябва да спре

Проблемите в сектора трябва да се обсъдят на специална среща, предложи номинираният за “Дондуков” 2

Всяка година даваме над 1000 жертви на пътя и десетки хиляди пострадали. Трябва да се направи всичко възможно пострадалите значително да се намалят и войната на пътя да се прекрати. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев по време на срещата си с с четирикратния рали шампион на България и носител на Европейски рали трофей Крум Дончев.
Двамата се обединиха около позицията, че проблемът с безопасността на пътя е изключително сериозен и трябва да му се обърне сериозно внимание.

“Не трябва да се подценява и фактът, че негативният финансов ефект в икономиката на държавата е изключително голям. Именно поради тази причина заставам твърдо зад мнението, че реалните действия в момента са крайно необходими. Гражданите на България заслужават своята безопасност”, категоричен бе ген. Радев. Той предложи да се организира среща, на която да се обсъдят проблемите в сектора. “Убеден съм, че всяко полезно действие в тази посока е за доброто на България”, каза още кандидатът за президент.

Четирикратният рали шампион на България обясни, че е поискал да се срещне с ген. Радев, защото знае, че за да се промени сегашната неработеща система по отношение квалификацията на водачите, трябва да има подкрепя от страна на управляващите. “Твърдо убеден съм, че посоката ни на мислене с ген. Радев е една и съща, както и желанието за реални промени в името на гражданите и тяхната безопасност”, заключи Крум Дончев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.