Британец спря Григор Димитров на четвъртфинала в Мелбърн

Северна Корея ще проведе военен парад преди зимната Олимпиада в Пьончан

Руски изтребители тренираха въздушен бой в стратосферата

Фейсбук: Социалните мрежи могат да са опасни за демокрацията

Започва Световният икономически форум в Давос

Вулкан изригна в японски ски курорт, 15 души са ранени

Тръмп подписа закона за финансиране на правителството Това слага край на 3-дневната финансова блокада

Франция и Германия подписаха резолюция за сътрудничество

9 жертви след стрелба сещу християни в Дамаск

Ясно и слънчево ще е времето днес

82% от богатството в света отива при 1% от населението

Майка с бебе в ръце пропадна в улична шахта в столичен квартал

Агресия в дом за деца с увреждания в Габрово

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 януари 2018

Правят сергиите в Слънчев бряг еднакви

Ген. Румен Радев и Илияна Йотова ще посетят областите Русе и Плевен

Снимки: БСП

На 30.10.2016 г. (неделя) кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова, издигнати от ИК и подкрепени от БСП, ще посетят област Плевен.

В  9:45 часа генералът ще се срещне с граждани и симпатизанти в читалището във Ветово. В 11:00 часа в гр. Бяла той ще се срещне с обществеността в читалището. От 13:00 часа в гр. Левски ще започне и неговата среща в сградата на общината. В 15:30 часа ген. Радев ще се срещне с обществеността в центъра на гр. Искър, а в 16:30 в гр. Долна Митрополия, в залата на читалището.

Кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова ще бъде в 11:10 часа в гр. Червен бряг в ритуалната зала на читалище „Светлина”. В 13:30 часа в гр. Никопол в залата на читалището тя ще се срещне с партийния актив и обществеността. В 15:30 часа в  гр. Долни дъбник, в залата на читалище „Илия Бешков”, тя ще се срещне с членове и симпатизанти на БСП. В 17:30 часа, в гр. Плевен Йотова ще се срещне с младежи от МО в БСП в центъра на града.

В 18:00 часа, в гр. Плевен, на площад „Възраждане” пред читалище „Съгласие”, ген. Радев и Йотова ще присъстват на  среща – концерт с обществеността.

Ген. Радев и Илияна Йотова ще посетят София област и област Стара Загора

На 31.10.2016 г. (понеделник) кандидатите за президент и вицепрезидент ген. Румен Радев и Илияна Йотова ще посетят София област и област Стара Загора. В 10:30 часа генералът ще се срещне с Национална асоциация за международни отношения и Българско дипломатическо дружество в конферентната зала на хотел „Радисън“. В 12:30 часа той ще се срещне с ръководството на Българска търговско-промишлена палата на ул. Искър №7, сградата на БТПП. От 15:00 часа ще се проведе срещата на ген. Радев със Съюза на тракийските дружества, ул. „Стефан Караджа“ 7.

В 11:00 часа кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова ще се срещне с обществеността в Павел Баня в читалище „Напред”. В 14:30 часа тя ще се срещне с жители от общините Николаево и Гурково в залата на читалище „Васил Левски” в гр. Николаево.  В 18:00 часа Йотова ще разговаря с обществеността в гр. Стара Загора, зала 1 в хотелски комплекс „Верея”.

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.