Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Борисов: Радев е опозиционен лидер (ВИДЕО) За 40 минути не каза една добра дума за държавата, коментира премиерът интервюто на президента

Проф. Тодор Кантарджиев: Изследванията за грип и вирусни заболявания на починалата във Враца ученичка са отрицателни

Оставаме без ток след 5 години

Сачева ще търси Светия синод за социалния закон

ЕК обяви своята „Зелена сделка”

Цигани стреляха и хвърляха камъни по полицаи

София на косъм от трагедия като в Хитрино

Балканстрой с награда за Сграда на годината

Апартаментите за гости с данък до 250 лв. на стая Плащат налог като хотели с 1-2 звезди

Париж разкри реформата на пенсиите Синдикатите я отхвърлиха и обещаха стачките да продължат

Следователи дариха наградата си от ВСС на „Българската Коледа“

Катастрофа между 4 автомобила затруднява движението през прохода „Предела”

Ген. Румен Радев: Трябват по-спешни мерки за екстрадиция

Трябват по-спешни мерки за екстрадиция. Това каза пред журналисти новоизбраният президент ген. Румен Радев във връзка с бунта на бежанците в Харманли.

„Ние вече имаме споразумение в рамките на ЕС“, заяви ген. Румен Радев. „Причините са много комплексни. Не е само една. Тук става въпрос и за изпреварваща информация и за работа на службите в този център. Виждате – центровете се пренаселват и отдавна алармираме за това нещо“, заяви той.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Действай Руменчо:) Сега е твоя звезден час:) Изпуснеш ли го, няма втори. Всички “бежанци“се екстрадират, защото ти, като интелигентен човек, знаеш мн добре дефиницията за бежанец – такива в България, до този момент, няма. Освен това ти знаеш в какво разбито състояние е в момента Родината ни – икономика, сел.стоп, образование, здравеопазване, соц, грижи – грижата за най-ценното на една държава – Хората или Човешкия капитал е сведена до 0 (нулата) Не обръщай внимание на змийските чакали от ес – шшшшулцин напр. те не са те избирали и ти не си им длъжен. Успех:)

  2. РУМЕНЧО ТАКА ЩЕ ОПЛЕТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО,ЧЕ СКОРО ЩЕ МУ ПАДНЕ САМОЛЕТА СЪС СВЕТЛИНА СКОРОСТ. ИЗБРАН ЗА ПРЕЗИДЕНТ КАКВО ПРАВИ НА ПОЛИТИЧЕСКО СЪБИРАНЕ МИ НЕ Е ЛИ РЕДНО ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ЦЕЛИЯ ЦИРК, В КОЙТО УЧАСТВА. ТОЗИ ЩЕ Е ПОРЕДНИЯ ИЗ ТЪРГУВАН ОТ НАШИТЕ „МИЛИ “ ПОЛИТИЦИ. БОЖЕ КОЛКО СМЕШНА И ЖАЛКА ДЪРЖАВА СМЕ…………ЩОМ ДИНКО И НЯКАКЪВ СИ ПЕРАТА ЩЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА. НЕ СМЕ НАРОД, А МЪРША…………………………..

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.